محققان عنوان می کنند مصرف سبزیجات پربرگ سبز نظیر اسفناج، کاهو و کلم در افراد باعث جلوگیری از انواع سکته می شود.
پژوهشگران در مطالعات خود دریافتند که مصرف دائمی پنیر در برنامه روزانه غذائی، علاوه بر کاهش میزان کلسترول بد، سبب پایین آمدن خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی خواهد شد.
قرص هایی را به شما معرفی میکنیم که خطر سکته مغزی را 80 درصد افزایش میدهند مثلا قرص های ضد افسردگی.
فشار خون بالا و کنترل نشده به عنوان اولین علت سکته مغزی و نامنظمی های قلبی است.
مردم کشور باید اطلاعات خود را در زمینه سکته مغزی بالا ببرند چرا که هر دقیقه و ثانیه در این بیماری حکم مرگ و زندگی را برای بیمار دارد.
داشتن رژیم غذایی سالم، ورزش منظم و عدم مصرف دخانیات از جمله مواردی است که از بروز سکته مغزی پیشگیری می کند.
خطر بروز سکته به دنبال استفاده از داروهای ضد انعقاد، کاهش فشار خون بالا از طریق دارو،تغییر شیوه زندگی و رژیم غذایی کاهش می یابد.
به طور کلی آلرژی، چاقی، مصرف داروی خاص، سیگار، الکل و مشکل در گلو و مجاری بینی می توان از مهم ترین علل خروپف در افراد دانست.
معمولاً قبل از بروز سکته مغزی علائم هشدار دهنده ای وجود ندارد و یا اینکه علائم بسیار جزئی هستند.
دخترانی که قبل از 14 سالگی به بلوغ زودرس می رسند بیش از سایر نوجوانان در خطر بروز سکته مغزی قرار می گیرند.
سکته مغزی زمانی رخ می دهد که یک رگ خونی مغز پاره شده و خونرسانی به بخشی از مغز متوقف می شود.
سکته مغذی پیامدهای مختلفی از جمله مرگ سلول های مغذی به همراه دارد اما داروی رماتیسم از مرگ سلول ها در افرادی که دچار سکته مغذی شده اند جلوگیری می کند.
سکته مغزی آسیب حاد در بافت مغز است که به دلایل گوناگون بروز می گند . یکی از مهم ترین علل “سکته مغزی” تغذیه و عادات اشتباه دارویی است.
تاکنون بارها از سکته مغزی و علایم آن شنیده اید.بیماری که یکی از دلایل مهم مرگ و میر در جهان است. در این بخش تصویری از مغز که دچار سکته شده است را مشاهده خواهید کرد.
سکته مغزی شایع ترین شکل بالینی بیماری های عروق مغزی در کشورهای توسعه یافته محسوب می شود که تغذیه نقش مهمی در بروز و یا پیشگیری از آن دارد.