رییس شبکه بیماری های ویروسی ایران گفت: در 6 ماهه دوم سال دمای هوا در کشورهای نیمکره شمالی کاهش می یابد و این کاهش سبب تاخت و تاز ویروس کرونا می شود.
دانشمندان در تحقیقات اخیر خود توانستند یک روش ساده و کاربردی برای از بین بردن ویروس کرونا در 15 ثانیه کشف کنند.
معاون کل وزیر بهداشت گفت: موارد بستری کرونایی در این هفته بسیار افزایش داشته و در تهران دو برابر شده است.
متخصص بیماری های عفونی گفت: تب شایع ترین علامت در مبتلایان به کرونا بوده و در صورتی که جدی گرفته نشود منجر به تشنج می شود.
باشگاه استقلال بیانیه جدیدی درباره بازگشت استراماچونی منتشر کرد.
نتایج پژوهش گروهی از محققان پژوهشگاه رویان نشان می دهد ویروس کووید-19 در جامعه ایرانی جهش داشته است.
بازگشایی مدارس با توجه به شیوع کرونا باعث نگرانی والدین شده است، در این شرایط والدین باید اقداماتی را برای پیشگیری از کرونا انجام دهند و البته برخی نکات را دانش آموزان باید رعایت کنند.
مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت گفت: شرکت های تولیدکننده واکسن ایرانی کرونا تست های حیوانی را انجام داده اند و در مرحله ورود به فاز انسانی هستند.
فرمانده ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلان شهر تهران، به ارائه گزارشی از وضعیت شیوع بیماری کرونا در 24 ساعت گذشته در استان تهران پرداخت.
ویروس کرونا به چشم نیز انتقال می یابد و باعث التهاب و آبریزش چشم می شود ولی سوالی که پیش می آید این است که آیا کرونا در بینایی اختلال ایجاد می کند؟
رییس سازمان امور دانشجویان از غربالگری دانشجویان در بدو ورود به دانشگاه ها خبر داد.
استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران فت: به نظر می رسد تا زمستان حداقل یک واکسن و تا اوایل سال 2021 چندین واکسن تأییدیه بگیرند.
شیلد های پلاستیکی محافظ صورت، می توانند سپری در برابر انتقال ویروس کرونا باشند اما جایگزین مناسبی به جای ماسک نیستند.
مسئولان می گویند، اگر موج سوم کرونا در مازندران به پا خیزد، قطعا مسافران نقش تعیین کننده ای در این زمینه دارند.
این روزها همه افراد برای پیشگیری از ویروس کرونا از انواع ضدعفونی کننده های دست استفاده می کنند اما نمی دانند برخی از ضدعفونی کننده ها دارای مواد خطرناک و مرگباری هستند.