یک کمیته علمی دولت انگلیس از کشف دو گونه جدید ویروس کرونا در این کشور خبر داده و اعلام کرده است که یکی از این دو گونه، نگرانی پژوهشگران را برانگیخته است.
مقامات چین اعلام کردند، این کشور در حال انجام آزمایش های بالینی بر روی 16 واکسن کرونا است که هفت مورد آن ها وارد آزمایش های مرحله سوم شده اند.
دبیر کمیته علمی ستاد ملی مقابله کرونا با اشاره مراحل اخذ مجوز و کارآزمایی بالینی واکسن های ایرانی کرونا، از تولید واکسنی مرتبط با وزارت دفاع با نام «میلاد نور» خبر داد.
سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان از تمدید مهلت ثبت نام المپیادهای علمی کشور خبر داد.
مقام های ارشد سازمان جهانی بهداشت هشدار دادندکه با توجه به نحوه انتشار ویروس کرونا، ممکن است سال دوم همه گیری این بیماری شدیدتر باشد.
رئیس انستیتو پاستور ایران گفت: در حال حاضر کارآزمایی بالینی فاز یک واکسنِ تولید مشترک با یکی از کشورها، تمام شده است.
محقق اصلی پروژه تولید واکسن ایرانی کرونا و عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: احتمالا فاز اول تست انسانی این واکسن از هفته اول دی ماه آغاز می شود.
کارشناس نجوم گفت: یلدای نجومی واقعی دوشنبه یکم دیماه خواهد بود و یلدای آیینی و سنتی آخر آذر (سی ام آذرماه) یعنی امشب است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام درباره مراحل تولید واکسن کرونای ایرانی توضیحاتی داد.
بیماری ناشناخته در هند یک نفر را کشت و 150 فرد دیگر را در بیمارستان بستری کرد.
در شرایط کنونی از میان معدود واکسن هایی که مورد توجه سازمان جهانی بهداشت قرار گرفته، سه مورد آن تولید چین است.
سه واکسن فایزر، مدرنا و آکسفورد در مراحل نهایی تولید هستند.
معاون فناوری و تحقیقات وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: واکسن ایرانی کرونا در حال طی کردن مراحل ساخت است.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: برای سال آینده این امید را داریم که در یک حد مشخصی از خرداد ماه به بعد تزریق انسانی واکسن کرونا شروع شود.
دانشمندان به تازگی اعلام کردند می توان با یک اقدام ساده مانع از ابتلا به کرونای شدید شد.