اغلب افراد به عارضه ها و بیماری های معده از قبیل ترش کردن معده ، رفلاکس معده ، زخم معده ، سوء هاضمه و سرطان دستگاه گوارش مبتلا می شوند و به دنبال درمان آن هستند. در ادامه شما را با انواع داروهای مرتبط با معده آشنا خواهیم کرد.
داروهای کم خونی اقسام مختلفی دارند که با توجه به نوع کم خونی و شرایط جسمی باید داروی مناسب بدن را مصرف کرد اما مصرف این داروها بدون عوارض هم نیست.
سردرد مشکلی است که همه به آن دچار شده ایم ؛ داروهای بسیاری وجود دارند که سردرد را تسکین می دهند اما مصرف آن ها بدون عوارض نخواهد بود.
کلرفنیرامین برای درمان آلرژیک تجویز می شود ولی مصرف آن در دوران شیردهی ممنوع می باشد همچنین می تواند باعث عوارضی مثل تهوع ، گرفتگی بینی و خارش شود.
کلرپرومازین برای اختلالات روانی تجویز می شود و قطع ناگهانی آن باعث سرگیجه و تهوع می شود همچنین از کلرپرومازین برای درمان سکسکه های شدید نیز استفاده می شود.
توبرامایسین یک داروی آنتی بیوتیک آمینوگلیکوزیدی است که از طریق پوست جذب و از طریق کلیه دفع می شود که مصرف آن عوارضی مانند مشکلات گوش را به همراه دارد.
جایگزین آنتی بیوتیک ها را می توان موادی طبیعی و برخی خوراکی ها معرفی کرد که به جای آنتی بیوتیک های شیمیایی می توان مصرف نمود.
در اکثر مصارف هیدروکلروتیازید این دارو در جهت درمان و بهبود فشارخون استفاده می شود.
ویتامین ب کمپلکس شرایط خاصی برای مصرف دارد و در عده ای از افراد و بیماران این دارو منع مصرف می شود.
از داروی هیدروکسی کلروکین به عنوان درمان کننده بیماری مالاریا نام برده می شود که می توانید تاثیرات و عوارض این دارو را در ادامه مشاهده نمایید.
تاثیر ویتامین e در چاقی صورت طبق گفته پزشکان بسیار بالا است پس برای آشنایی بیشتر با این دارو ما را همراهی نمایید.
قطره چشمی هماتروپین دارویی می باشد که پزشکان در جهت معاینه های خاص چشمی از آن استفاده می نمایند.
وینسین باعث به دام انداختن سلول های متافاز میتوز می شود و سه برابر قویتر از وین کریستین است و تقریبا 10 برابر قویتر از وینبلاستین است
از داروی هالوتان به عنوان بیهوش کننده برای القا و ادامه بیهوشی مصرف می شود.
تمام عوارض و تاثیرات داوری هپارین را در این مطلب می توانید مشاهده نمایید.