کارشناس سازمان هواشناسی از بارش باران در ١٥ استان کشور امروز( چهارشنبه) خبر داد و گفت: فردا هم به جز سیستان و بلوچستان اغلب نقاط کشور بارانی است.
کارشناس سازمان هواشناسی از کاهش تدریجی دمای هوا در پایتخت و کاهش آن به ١٨ درجه سانتیگراد در روزهای پنجشنبه و جمعه همراه با افزایش بارندگی خبر داد.
مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا شنبه خبر داد.
به گفته رفیعی، امروز در بیشتر نقاط کشور در نیمه غربی، شمالی و بخش هایی از مرکز بارانی خواهد بود.
سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای از بارش باران در جاده های 8 استان و ترافیک سنگین در آزادراه قزوین-کرج-تهران و محور شهریار-تهران خبر داد.
کارشناس سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی جدید از شمال غرب کشور از بعدظهر فردا خبر داد.
مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از تداوم بارش ها و ورود دو سامانه بارشی طی روزهای آینده به کشور خبر داد.
به گفته کارشناس سازمان هواشناسی امروز و فردا نیمه شرقی کشور بارانی خواهد بود.
سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده های کشور را تشریح کرد.
با ورود سامانه بارشی جدید به کشور و آغاز بارش ها، در حال حاضر در برخی مناطق پایتخت بارش برف بهاری مشاهده می شود.
سازمان هواشناسی از بارش باران، برف، تگرگ و وزش باد شدید موقتی طی امروز تا بکشنبه هفته آینده در اکثر مناطق کشور خبر داد.
کارشناس سازمان هواشناسی به تشریح وضعیت آب و هوایی تهران و دیگر استان های کشور پرداخت.
شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد 83 قرارگرفته و کیفیت هوای تهران قابل قبول است.
مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از کاهش دمای هوای سواحل شمالی، شمال غرب و استان های جنوبی دامنه البرز طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه خبر داد.
رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا آخرین وضعیت راه ها و جاده های کشور را اعلام کرد.