بیانیه جنجالی رونالدو: ژسوس به من خیانت کرد؛ متن ۷ بندی که هرگز خوانده نشد

بیانیه جنجالی رونالدو: ژسوس به من خیانت کرد؛ متن ۷ بندی که هرگز خوانده نشد

کریستیانو رونالدو با انتشار بیانیه‌ای جنجالی از خیانت ژرژ ژسوس پرده برداشت و متن هفت بندی که هرگز خوانده نشد را فاش کرد.

فصل جدیدی از تنش در اردوی تیم ملی پرتغال آغاز شده است. کریستیانو رونالدو، ستاره النصر، پس از روزها سکوت درباره حواشی اخیر، با انتشار یک بیانیه مفصل روایت خود از ماجرا را فاش کرد. او مستقیماً ژرژ ژسوس، سرمربی تیم ملی پرتغال را به خیانت متهم کرده است.

پیشنهاد رونالدو برای سرمربیگری ژسوس

رونالدو در ابتدای بیانیه خود فاش کرد که پس از حذف پرتغال از جام جهانی آمریکا، حتی به خداحافظی از تیم ملی فکر کرده بود. با این حال، فدراسیون فوتبال پرتغال از او خواست به کارش ادامه دهد. به ادعای ستاره پرتغالی، مسئولان فدراسیون حتی درباره انتخاب سرمربی جدید نظرخواهی کردند و او نیز ژرژ ژسوس را پیشنهاد داد. همان کسی که حالا از او به عنوان «خیانت‌کار» یاد می‌کند.

وعده‌ای که عملی نشد؛ ریشه اختلاف در بازی با نروژ

ماجرا از جایی شروع شد که رونالدو توضیح داد پیش از دیدار با دانمارک، جلساتی میان او و ژسوس برگزار شد و درباره نحوه استفاده از او در تیم ملی به توافق رسیدند. اما اختلاف پس از بازی برابر نروژ اوج گرفت؛ جایی که رونالدو حدود ۳۰ دقیقه مشغول گرم کردن بود اما در نهایت به زمین نرفت. رونالدو می‌گوید ژسوس پیش از آن به او قول داده بود که در این مسابقه به میدان خواهد رفت. این اتفاق ناراحتی شدید او را به دنبال داشت و چند جلسه برای حل اختلاف برگزار شد.

متن هفت بندی که ژسوس نخواند

نکته جنجالی بیانیه رونالدو، ادعای او درباره یک متن از پیش توافق‌شده است. به گفته کاپیتان پرتغال، در جلسات حل اختلاف قرار شد ژرژ ژسوس پیش از نشست خبری، متنی مشخص را قرائت کند. متنی شامل هفت نکته که هرگز خوانده نشد:

  1. این خود من بودم و هیچ فرد دیگری نبود که پیشنهاد برنامه‌ای برای کریستیانو در این فصل تیم ملی ارائه کردم. گفت‌وگویی طولانی و بسیار خوب داشتیم. می‌دانم که او چقدر برای تیم ملی زندگی می‌کند و آن را دوست دارد و همچنین از جایگاه این تیم در جهان آگاه هستم، به‌خصوص با توجه به تاثیر مثبت و بزرگی که او طی ۲۴ سال متوالی در تیم ملی داشته است.
  2. برنامه‌ای که به کریستیانو پیشنهاد کردم، مورد قبول او قرار گرفت. او هرگز تصمیمات من را زیر سوال نبرد و در تمام این مدت نمونه‌ای از وفاداری و حرفه‌ای‌گری بود.
  3. دیدار برابر نروژ بخشی از برنامه‌ای که برای او طراحی کرده بودم نبود. با این حال، احساس کردم او از نظر بدنی پس از بازی نخست به شرایط خوبی رسیده و به او هشدار دادم که ممکن است مجبور باشم از او استفاده کنم. کریستیانو نیز این موضوع را پذیرفت.
  4. اشتباه کردم که بازیکنی در سطح پله یا مارادونا را برای گرم کردن به زمین فرستادم و در نهایت از او در بازی استفاده نکردم. اگر امروز به همان شرایط برگردم، چنین کاری نمی‌کنم.
  5. برای پایان دادن به این موضوع باید بگویم که کریستیانو را در تیم ملی می‌خواهم. در واقع، نمی‌توانم بگویم فقط کمی او را می‌خواهم، بلکه خیلی زیاد می‌خواهمش. خوشبختانه خودش هم به من اعتماد دارد. او در النصر به من اعتماد کرد و اینجا نیز همین اعتماد را دارد.
  6. درباره اینکه به هواداران سلام نکرد، پیش از این درباره آن صحبت کرده‌ایم. بازیکنی که بیش از ۲۳۰ بازی برای تیم ملی انجام داده، نیازی ندارد از من درباره عشق به پرتغال درس بگیرد. آن لحظه حاصل ناامیدی بود و هیچ‌چیز از آنچه پیش از این انجام داده، کم نمی‌کند. او بازیکنی است که بیش از هر کس دیگری امضا می‌دهد، بیش از هر کس دیگری با هواداران عکس سلفی می‌گیرد و بیش از هر کس دیگری محبت خود را به آنها نشان می‌دهد. نباید جایی که مشکلی وجود ندارد، مشکل ایجاد کنیم. وقتی خوشحال نیستیم، واکنش نشان می‌دهیم. همین بود و تمام.
  7. فکر می‌کنم مهم است، چون حقیقت است، پیش از صحبت درباره دیدار با دانمارک بعضی مسائل را روشن کنم. من می‌خواهم کریستیانو در تیم ملی باشد و او نیز به من اعتماد دارد. توافقی که درباره نحوه استفاده از او داشتیم، مورد قبول هر دو طرف بود و او در این مدت رفتاری کاملاً حرفه‌ای و وفادارانه داشت.

دومین شکست وعده و ترک اردو

رونالدو مدعی است این قرار بود همان متنی باشد که ژرژ ژسوس در نشست خبری بخواند، اما سرمربی پرتغال در لحظه آخر چنین نکرد و تاکید کرد که تصمیم‌گیرنده نهایی تیم خودش است. کاپیتان پرتغال این اتفاق را «دومین باری که ژسوس به وعده‌اش در قبال او عمل نکرد» توصیف کرده و همین را دلیل اصلی تصمیم خود برای ترک فوری اردوی تیم ملی دانسته است.

بازنشر در بخش خبری نمناک / علی موظف