غذا با گوشت

بسیاری از غذاهای ایرانی هستند که گوشت جزو مواد اولیه آن است و طعم فوق العاده ای را برخوردار است.

در ادامه این مطلب سعی کرده ایم که چند دستور تهیه از غذاهای مختلف و آرشیوی کامل از غذاهای که با گوشت درست می شوند را برای شما آماده کنیم تا استفاده کامل را از این بخش ببرید :

قورمه سبزی

خورش قورمه سبزی

طرز تهیه و معرفی غذا با گوشت ( غذاهایی که مواد لازم آن ها گوشت دارد )

لوبیا پلو :

لوبیا پلو یک غذای لذیذ و اصیل ایرانی با طعم بسیار خوب است و در بین ایرانیان از محبوبیت خاصی برخوردار است. این غذای خوشمزه و پرکالری را می توان با گوشت طبخ کرد و به عنوان یک وعده غذایی نهار یا شام در کنار انواع ترشیجات و سالاد شیرازی استفاده کرد.دستور تهیه آن در مناطق مختلف کمی با هم متفاوت است و در بعضی از شهرها به آن استانبولی میگویند. مواد اصلی لوبیا پلو ، برنج، گوشت ، لوبیا سبز و رب گوجه هستند.

لوبیا پلو

لوبیا پلو با طعمی خوشمزه

قورمه سبزی :

قورمه سبزی یک غذای سنتی و با عطر و بوی بی نظیراست که نه تنها در میان ایرانی ها بلکه در خارج از مرز های ایران دارای طرفداران بسیار است.به جز خوشمزه بودن این غذا، مواد اولیه تشکیل دهنده آن هم سرشار از مواد مغذی است.از سبزی تشکیل دهنده آن گرفته تا لوبیا و گوشت آن .البته تمام عطر قورمه سبزی به ترکیب و میزان سبزی آن ربط دارد.همچنین در برخی از شهرها این خورش با مواد دیگری طبخ می شود مثلا به جای لوبیا قرمز از لوبیا چیتی استفاده می شود که خیلی متفاوت نیستند.

قورمه سبزی

قورمه سبزی اصیل و ایرانی

چلو گوشت :

چلو گوشت یکی از غذاهای مجلسی و قدیمی ایرانی هاست که عموما با گوشت گردن و ماهیچه گوسفندی پخته میشود و بیشتر در مراسمات مهم از آن استفاده می شود و طعم دهنده های اصلی آن دارچین و زعفران هستند.چلو گوشت با روش های مختلفی طبخ می شود که بهترین نوع پخت آن عبارت است چلوگوشت مجلسی

چلو گوشت

چلو گوشت مجلسی

تاس کباب :

تاس کباب یک غذای خوشمزه و اصیل ایرانیست که در واقعه یک نوع خوراک با گوشت و سبزیجات است. مواد تشکیل دهنده این خوراک از بادمجان،گوجه فرنگی، گوشت، سیب زمینی و ادویه تهیه شده است. گوشتی که برای تهیه تاس کباب استفاده می شود باید حتما از گوشت گوسفندی باشد.تاس کباب یکی از غذاهای مورد علاقه ناصرالدین شاه قاجار بوده و آن را معمولا با گوشت شکار درست می کردند.

تاس کباب

تاس کباب جا افتاده

خورش قیمه :

خورش قیمه یکی از محبوب ترین خورش هاست که به روش های مختلفی و با مواد متنوعی طبخ می شود.

از معروف ترین انواع خورش قیمه ها می توان به خورش قیمه بادمجان، خورش قیمه سیب زمینی و قیمه پلو مخلوط اشاره کرد.مواد اصلی تشکیل دهنده این خورشت گوشت ، لپه ، سیب زمینی ، لیمو عمانی ، پیاز و رب گوجه فرنگی است.

خورش قیمه در ایام محرم بازارش بیشتر داغ میشود و تقریباً همه دوستش دارند.

خورش قیمه

خورش قیمه مجلسی

آبگوشت :

آبگوشت یکی از اصیل ترین غذاهایست که تقریبا باب طبع اکثر ما ایرانی هاست و تنها چیزی که برای داشتن یک آبگوشت خوشمزه نیاز است ،زمان کافی برای پختن و گوشت گوسفندیه چرب است.

آبگوشت در شهرهای مختلف به سبک های خاصی پخته می شود.چاشنی این غذای ساده لیمو عمانی است و رب گوجه فرنگی هم باعث خوش رنگ شدن آن میشود.

اصولا آبگوشت را در دو مرحله سرو می کنند یک مرحله آب آن را جدا کرده و با نان تیرید می کنند و در مرحله بعد گوشت و حبوبات را می کوبند.

آبگوشت

آبگوشت

خورش بادمجان :

خورش بادمجان از بادمجان، گوشت و گوجه فرنگی به همراه ادویه استفاده می شود. این غذا که یکی از خوش طعم ترین خورشت های ایرانیست طرفدارن بسیاری دارد و از گوشت گوسفند یا گوساله تهیه می شود.

غوره و آبلیمو چاشنی های اصلی این غذا به حساب می آیند. همچنین این غذا در کنار برنج بسیار لذیذ و دلچسب است.

خورش بادمجان

خورش بادمجان پر طرفدار

خورش کرفس:

کرفس خواص و فواید زیادی دارد که با تهیه خورش کرفس می توانید از این خواص ارزشمند بهره ببرید.

خورش کرفس یکی از انواع خورش های معروف و پرطرفدار است که شباهت زیادی به خورش قورمه سبزی دارد.

شاید به دلیل اینکه که هر کسی نمیتواند یک خورش کرفس خوشمزه و جا افتاده درست کند. این غذا کمتر در سفره های خانواده ها دیده میشود. مواد تشکیل دهنده این غذا ، کرفس ، گوشت و مقداری سبزی نعنا و جعفری است.

خورش کرفس

خورش کرفس خوشمزه

خوراک گوشت :

خوراک گوشت از آن دسته غذاهاست که کار خاصی ندارد و فقط باید بگذارید تا بپزد.این غذای ساده و مقوی فقط نیاز به چند ماده ساده دارد که معمولاً در هر خانه ای پیدا می شوند . گوشت بعد از کمی سرخ شدن همراه با پیاز، هویج، سس گوجه و ادویه حسابی در آب پخته می شود . این خوراک خوشمزه در کنار سالاد و سبزی خوردن به عنوان یک خوراک لذیذ محسوب میشود.

خوراک گوشت

خوراک گوشت با برنج

باقالی پلو با گوشت:

باقالی پلو با گوشت یکی از غذاهایست که در میان ایرانیان از جایگاه خاص تری برخوردار است. این غذای خوشمزه که برای مهمانی های ویژه و اعیانی استفاده می شود بهتر است با گوشت ماهیچه یا گوشت گردن تهیه شود.در پخت این غذای ایرانی فوت و فن هایی وجود دارد که باعث میشود باقالی پلو طعم بی نظیری پیدا کند و برای پذیرایی از مهمانان باشکوه جلوه کند.

باقالی پلو با گوشت

باقالی پلو با گوشت

رفع بوی گوشت
روش های طبخ مناسب گوشت برای رفع بوی بد آن می تواند برای افرادی که از بوی گوشت بدشان می آید و به همین دلیل از مصرف آن خودداری می کنند را حل مناسبی باشد.
نکات پخت گوشت

“نکات پخت گوشت” قرمز سالم و خوشمزه که همه باید بدانند

زمان مطالعه : 3 دقیقه
یکی از منابعی که نیاز بدن به پروتئین را تامین می کند گوشت است اما اگر “نکات پخت گوشت” را ندانید نه تنها سودی به بدن نمی رساند بلکه بسیار هم مضر می تواند باشد.
چلو گوشت

دستور تهیه “چلو گوشت” مجلسی زعفرانی بدون رب

زمان مطالعه : 4 دقیقه
چلو گوشت یکی از غذاهای ویژه ایرانی ها است و برای تهیه “چلو گوشت” خوشمزه بهتر است از گوشت گوسفندی که رگه های ریز چربی در آن است استفاده کنید.
زمان خوردن مواد غذایی

گوشت و برنج رو هرگز این ساعت روز نخورید

زمان مطالعه : 6 دقیقه
اغلب افراد بر این باورند که مصرف مواد غذایی سالم در هر زمانی مناسب است، اما در حقیقت اینگونه نیست و مصرف برخی مواد غذایی در زمان نامناسب می تواند مشکلاتی را به همراه داشته باشد.
لوبیا پلو

طرز تهیه “لوبیا پلو” فوق العاده خوشمزه با ترفند خاص سرآشپز

زمان مطالعه : 6 دقیقه
لوبیا پلو از دسته غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی می باشد که همراه با سالاد شیرازی و یا ماست و خیار سرو می شود.
کباب بختیاری

بهترین دستور پخت کباب ناب بختیاری

زمان مطالعه : 1 دقیقه
شما با مشاهده این مطلب به راحتی میتوانید یک “کباب بختیاری” خوشمزه را در منزل خود درست کنید. فیله گوشت قرمز و فیله مرغ را یک در میان به سیخ میزنیم و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده ایم میپزیم.
آبگوشت بزباش

دستور تهیه “آبگوشت بزباش” و نکاتی برای درست کردن آن

زمان مطالعه : 1 دقیقه
آبگوشت بزباش کمی با آبگوشت های دیگر متفاوت است. آبگوشت و دیزی را با نخود و لپه طبخ می کنند اما حبوبات اصلی “آبگوشت بزباش” لوبیا است.
تاس کباب

دستور ساده و لذیذ پخت تاس کباب رژیمی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
تاس کباب یکی از غذاهای سنتی ایرانی با طعمی عالی است که می توان آن را با گوشت و یا مرغ تهیه کرد. در آشپزخانه نمناک طرز تهیه ی تاس کباب رژیمی را برایتان آماده کرده ایم.
خورش گل کلم

آموزش مرحله به مرحله پخت “خورش گل کلم”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
خورش گل کلم غذائی مقوی و در عین حال رژیمی محسوب می شود. برای آموختن دستورپخت “خورش گل کلم” با اشپزخانه نمناک همراه ما باشید.
طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

“طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی” و خواص بی نظیر آن

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی” با لوبیا چشم بلبلی که غذایی پر از خاصیت و مواد فوق العاده مفید برای بدن است را به طور مرحله به مرحله در ادامه می خوانید.
گوشت گوسفندی سالم

راهنمای تشخیص و خرید گوشت گوسفندی سالم

زمان مطالعه : 4 دقیقه
در خرید گوشت گوسفندی دقت کنید که حتما گوشتی سالم تهیه کنید و بین گوشت سالم و خراب تفاوت های بارزی وجود دارد که با کمی دقت قابل تشخیص است.
آبگوشت غوره

طرز تهیه “آبگوشت غوره”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“آبگوشت غوره” غذای محلی کردستان و همدان است که بسیار خوشمزه و لذیذ است.
کباب بناب

طرز تهیه “کباب بناب” خوشمزه و اصیل ایرانی+ عکس

زمان مطالعه : 3 دقیقه
امروزه کباب بناب طرفداران بیشماری در کل ایران و در بعضی نقاط دیگر دنیا دارد. ایرانیان مهاجر با خود طرز تهیه کباب بناب را به برخی شهرهای بزرگ در اروپا وامریکای شمالی برده اند بطوریکه برخی شهرها و رستوران های ایرانی از “کباب بناب” عرضه می شود.
طرز تهیه غذاهای نذری

سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

زمان مطالعه : 8 دقیقه
طرز تهیه غذاهای نذری که شامل زرشک پلو مجلسی و آش ها و خورشت های مخصوص غذاهای نذری می باشند را در آشپزخانه نمناک برایتان جمع آوری کرده ایم .
خورش بوقلمون

طرز تهیه “خورش بوقلمون” با فوت و فن خاص جا افتادن

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“خورش بوقلمون” به دلیل وجود گوشت بوقلمون یکی از مجلسی ترین خورش های ایرانی محسوب می شود که فقط در مجالس و مهمانی های مهم طبخ می شود.
صفحه 1 از 3