برخی از میوه ها درزمانی که خشک می شوند چیزی از طعم مزه آنها کاسته نمی شود، یکی از این میوه ها زردآلو است که در زمان خشک شدن به آن قیسی هم گفته می شود.
زردآلو میوه ای شیرین با طبیعتی سرد است که برای پوست و زیبایی مورد استفاده قرار می گیرد و در درمان بیماری های داخلی بسیار موثر است.
شاید تاکنون خبرهای ضد و نقیضی درمورد مضرات و فواید خوردن مغز هسته زردآلو شنیده باشید. اما آیا خوردن مغز هسته زردآلو برای ما ضرر دارد یا مفید است؟
مربا زردآلو از انواع مربا ها می باشد که بسیار شیرین و دلچسب است شما می توانید این مربای لذیذ را به آسانی تهیه کنید طرز تهیه را در نمناک بخوانید.
رانی زردآلو را با دستور تهیه ای که آموزش خواهیم داد، به شکل سالم و خانگی تهیه کنید تا بیشتر و بهتر از خواص زردآلو بهره مند شوید.
خوردن زردآلو در بارداری بسیار مفید است زیرا سرشار از آهن و مس است و شیر مادر را افزایش می دهد و همچنین زردآلوی خشک شده ورم بارداری را رفع میکند.
افراد برگ زردآلو را از خود آن بیشتر دوست دارند و به عنوان تنقلات سالم بهترین انتخاب است. با درست کردن برگ زردآلو بازاری می توان آن را در هر فصل از سال میل کرد.
بهبود قلب، پیشگیری از سرطان، سلامت پوست و جلوگیری از کم خونی تنها چند نمونه از “خواص زردآلوی خشک” هستند.
با استفاده از زردآلوی خشک ، “میلک شیک زردآلو” را درست کنید که انرژی را زیاد و از گرسنگی تا زمان ناهار جلوگیری می کند.
موز یکی از بهترین منابع تامین کلسیم و پروتئین در دوران بارداری می باشد که خواص باورنکردنی دیگری هم دارد اما باید در مصرف آن به نکاتی توجه کنید.
برای تهیه “مارمالاد زردآلو” خوشمزه و بی نظیر در خانه این بخش از آشپزخانه نمناک را دنبال کنید.
برای یک روز تعطیل می توانید کیک ساده و کلاسیکی مانند این کیک درست کنید و نوش جان کنید.طرز تهیه “کیک با طعم زردآلو” را در آشپزخونه نمناک مشاهده نمایید.
“زردآلوی پخته با عسل” یک دسر بسیار خوشمزه و متفاوت است که می تواند در میهمانی های شما ذائقه همگان را جلب خود کند. طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
زردآلو از جمله میوه های مفیدی است که باعث آبرسانی به بدن می شود و برای روزه داران بسیار مفید است.
“کرواسان زردآلو” نوعی شیرینی خوشمزه است که در آن از مارمالاد زردآلو استفاده خواهیم کرد. طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.