غذاهای محلی آذربایجان

دویماج تبریز
دویماج یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. این غذا برای صبحانه و عصرانه سریع آماده می شود و همراه با سبزی خوردن و میوه های تابستانی (انگور و هندوانه) بسیار طعم لذیذ و دلچسبی دارد.
قیقناق خاگینه

بهترین روش برای درست کردن خاگینه خانگی خوشمزه

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“قیقناق” نوعی خاگینه است که در آذربایجان شرقی و به ویژه تبریز طبخ آن رواج دارد.
آش اوماج

طرز تهیه “آش اوماج” غذای محلی آذربایجان شرقی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“آش اوماج” یا اوماج آشی یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است.
خورش لوبیای ارومیه

طرز تهیه “خورش لوبیای ارومیه” با طعمی خوشمزه

زمان مطالعه : 3 دقیقه
اینبار در آشپزخانه نمناک می توانید یک غذای محلی متعلق به ارومیه را به نام “خورش لوبیای ارومیه” مشاهده نمایید.
سوپ بذرک

طرز تهیه “سوپ بذرک”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“سوپ بذرک” یک سوپ انرژی زای آذربایجانی است که می توانید در ادامه مطالب دستور تهیه آن را مشاهده کنید
کوکوی تره تبریز

طرز تهیه “کوکوی تره تبریز”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“کوکوی تره تبریز” از غذاهای محلی آذربایجان است که نیاز به زمان زیادی برای آماده شدن ندارد اما در عین سریع بودن خوشمزه نیز می باشد.
طرز تهیه گیزاتما

دستورالعمل پخت “گیزاتما” غذای محلی ارومیه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“گیزاتما” یکی از غذاهای محلی ارومیه است که با کدو و بادمجان و سیب زمینی تهیه می شود و در وعده های اصلی سرو می شود.
آش دندونی

طرز تهیه “آش دندونی” تبریز یا دیشلیق

زمان مطالعه : 2 دقیقه
طبق رسم سال های گذشته عادت بر این است که از زمان رویش اولین دندان کودک برای او “آش دندونی” طبخ میکنند.
شیرپلوی تبریزی

“شیر پلوی تبریزی” را چگونه تهیه کنیم ؟

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“شیر پلوی تبریزی” یکی از غذاهای محلی تبریز است.که بسیار خوشمزه و خوش طعم است.
طرز تهیه آش بلغور

آموزش مرحله به مرحله برای تهیه خوشمزه ترین “آش بلغور”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“آش بلغور” (یارما شورباسه) غذای محلی ارومیه است که جزو خوشمزه ترین و مقوی ترین آش ها می باشد.
لوبیا پلوی تبریزی

یک نهار ایرانی با لوبیا پلوی تبریزی + طرز تهیه

زمان مطالعه : 2 دقیقه
لوبیا پلوی تبریزی یک از غذای فوق العاده ایرانی است که سبک پخت تبریزی آن طمع و عطر بی نظیری به این غذا داده است ، امید واریم لذت ببرید
آش شیر

طرز تهیه “آش شیر”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
طرز تهیه “آش شیر” که آش محلی دریان است را در ادامه مطلب مشاهده کنید
دلمه بادمجان

طرز تهیه “دلمه بادمجان”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“دلمه بادمجان” غذایی واقعا خوشمزه و به سبک ایرانی می باشد که طرز تهیه آن را می توانید در آشپزخونه نمناک مشاهده نمایید.
قورماشورباسی

طرز تهیه غذای محلی “قورماشورباسی”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“قورماشورباسی” یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی، روستای دیزج امیرمدار است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
گوزلمه

طرز تهیه “گوزلمه”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
گوزلمه یکی از غذاهای محلی ارومیه است. “گوزلمه” در زبان ارومیه ای به معنای «منتظرنشو» است. یعنی غذایی که نیاز به انتظار زیاد ندارد و زود آماده می شود.
صفحه 1 از 3