آش شیله عدس یکی از غذاهای محبوب و سنتی شهر تبریز است که با طعمی لذیذ و مقوی، جایگاه ویژهای در سفرههای آذربایجانیها دارد.
آذربایجان غربی، یکی از استان های قدیمی کشورمان با غذاهای محلی بسیار لذیذ است که توصیه می شود با حضور در این استان، حتما این غذاها را امتحان کنید.
شهرستان کلیبر از معروف ترین شهرستان های استان آذربایجان شرقی می باشد که در میان آداب و رسومی که دارد، غذاهای محلی بی نظیر و خوشمزه ای نیز به نام خود دارد.
تبریز علاوه بر این که شهری زیبا و خوش آب و هواست، دارای غذاهای محلی و سنتی متنوع و بسیار خوشمزه ای می باشد. از غذاهای معروف این شهر می توان به کوفته تبریزی اشاره کرد.
دویماج یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. این غذا برای صبحانه و عصرانه سریع آماده می شود و همراه با سبزی خوردن و میوه های تابستانی (انگور و هندوانه) بسیار طعم لذیذ و دلچسبی دارد.
“قیقناق” نوعی خاگینه است که در آذربایجان شرقی و به ویژه تبریز طبخ آن رواج دارد.
“آش اوماج” یا اوماج آشی یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است.
اینبار در آشپزخانه نمناک می توانید یک غذای محلی متعلق به ارومیه را به نام “خورش لوبیای ارومیه” مشاهده نمایید.
“کوکوی تره تبریز” از غذاهای محلی آذربایجان است که نیاز به زمان زیادی برای آماده شدن ندارد اما در عین سریع بودن خوشمزه نیز می باشد.
“سوپ بذرک” یک سوپ انرژی زای آذربایجانی است که می توانید در ادامه مطالب دستور تهیه آن را مشاهده کنید
“گیزاتما” یکی از غذاهای محلی ارومیه است که با کدو و بادمجان و سیب زمینی تهیه می شود و در وعده های اصلی سرو می شود.
طبق رسم سال های گذشته عادت بر این است که از زمان رویش اولین دندان کودک برای او “آش دندونی” طبخ میکنند.
“شیر پلوی تبریزی” یکی از غذاهای محلی تبریز است.که بسیار خوشمزه و خوش طعم است.
“آش بلغور” (یارما شورباسه) غذای محلی ارومیه است که جزو خوشمزه ترین و مقوی ترین آش ها می باشد.
لوبیا پلوی تبریزی یک از غذای فوق العاده ایرانی است که سبک پخت تبریزی آن طمع و عطر بی نظیری به این غذا داده است ، امید واریم لذت ببرید