غذاهای محلی قزوین

آداب و رسوم مردم تاکستان ، پایتخت انگور ایران

زمان مطالعه : 2 دقیقه

شهرستان تاکستان پایتخت انگور ایران می باشد و آداب و رسوم مردم تاکستان بسیار خاص و در نوع خود کم نظیر می باشد.

طرز تهیه و فوت کوزه گری قیمه نثار اصیل و سنتی

قیمه نثار یک وعده غذایی بسیار شیک و خوشمزه می باشد که نام قیمه دارد ولی قیمه نیست ، اصل این غذا برای استان قزوین می باشد.

زمان مطالعه : 4 دقیقه

پخت “آش دوغ قزوین” را با بهترین روش یاد بگیرید

آش دوغ مخصوص قزوینی ها طعم خاص و دستور تهیه متفاوتی دارد و از گوشت قلم و حبوبات مختلفی در تهیه آن استفاده می شود .

زمان مطالعه : 2 دقیقه

کامل ترین دستور تهیه “قیمه آبدار قزوین یا دم کباب”

“قیمه آبدار قزوین یا دم کباب” جزو غذاهای سنتی و محلی قزوین می باشد که میتوانید آن را در وعده های غذایی مختلف صرف کنید و از طعم دلپذیر و دلچسب آن لذت ببرید.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه “آش امام قزوین”

در ادامه این مطلب می توانید طرز تهیه “آش امام قزوین” را مشاهده کنید .

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “کوکوی شیرین” به روشی آسان

“کوکوی شیرین” از غذاهای ایرانی بسیار خوشمزه می باشد که در این بخش دستور تهیه آن به روشی آسان را به شما آموزش خواهیم داد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “بادمجان پلو” قزوینی

“بادمجان پلو” با گوشت و یا مرغ یک غذای محلی قزوینی است که با بادمجان حلقه حلقه شده و مقدار زیادی پیاز و. طبخ می شود که می توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل میل کنید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه