شهرستان تاکستان پایتخت انگور ایران می باشد و آداب و رسوم مردم تاکستان بسیار خاص و در نوع خود کم نظیر می باشد.
قیمه نثار یک وعده غذایی بسیار شیک و خوشمزه می باشد که نام قیمه دارد ولی قیمه نیست ، اصل این غذا برای استان قزوین می باشد.
آش دوغ مخصوص قزوینی ها طعم خاص و دستور تهیه متفاوتی دارد و از گوشت قلم و حبوبات مختلفی در تهیه آن استفاده می شود .
“قیمه آبدار قزوین یا دم کباب” جزو غذاهای سنتی و محلی قزوین می باشد که میتوانید آن را در وعده های غذایی مختلف صرف کنید و از طعم دلپذیر و دلچسب آن لذت ببرید.
در ادامه این مطلب می توانید طرز تهیه “آش امام قزوین” را مشاهده کنید .
“کوکوی شیرین” از غذاهای ایرانی بسیار خوشمزه می باشد که در این بخش دستور تهیه آن به روشی آسان را به شما آموزش خواهیم داد.
“بادمجان پلو” با گوشت و یا مرغ یک غذای محلی قزوینی است که با بادمجان حلقه حلقه شده و مقدار زیادی پیاز و. طبخ می شود که می توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل میل کنید.