غذاهای محلی اصفهان

سفری به دل تاریخ با معرفی غذاهای سنتی اصفهان

زمان مطالعه : 2 دقیقه

اصفهان، شهری است که تاریخ و فرهنگ غنی آن در گوشه‌گوشه کوچه‌باغ‌هایش به چشم می‌خورد. یکی از بهترین راه‌ها برای شناخت هر شهر، چشیدن طعم غذاهای سنتی آن است.

تولید گز اصفهان در کارخانه چگونه است؟

شیوه پخت گز به قدری جذاب است که سالانه توریست ها و مسافران زیادی برای بازدید از فرایند تولید گز به اصفهان می آیند .

زمان مطالعه : 3 دقیقه

منوی خوشمزه ترین غذاهای محلی اصفهان

شهر اصفهان دارای آش ها، دسرها و غذاهای سنتی و محلی معروف و خوشمزه بسیار زیادی است که برای مثال می توان به بریانی، تاس کباب و آش حلیم شیر اشاره کرد.

زمان مطالعه : 15 دقیقه

طرز تهیه “خورش ماست اصفهانی” اصیل و خوشمزه

یکی از غذاهایی که مردم اصفهان با شرایط زیستی خاص خود طبخ می کنند، حلیمی است به نام خورش ماست. در این مطلب آموزش “خورش ماست اصفهانی” را برای شما در آشپزخانه نمناک در نظر گرفته ایم.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “حلیم بادمجان” غذای مخصوص اصفهانی

“حلیم بادمجان” هنگام سرو باید کش بیاید و یکی از نشانه های خوب پخته شدن این غذا کش آمدن آن است که در نتیجه ی استفاده از گوشت گردن می باشد.

زمان مطالعه : 4 دقیقه

کوفته “قرمزه نخودچی اصفهان” را چگونه خوش طعم درست کنیم؟

کوفته قرمزه نخودچی غذای سنتی و محلی استان اصفهان است که با چرخ کرده گوشت گوسفند تهیه می شود و در پخت آن باید به نکاتی توجه کرد.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه “کباب زردک” با طعم ملس ترش و شیرین

“کباب زردک” در واقع یک نوع شامی شیرین اصفهانی می باشد که چاشنی آن به دو صورت شیرین و یا ملس تهیه می شود.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “چلو دیزی” کاشانی

“چلو دیزی” یکی از غذاهای محلی ده کویری، به نام " خالدآباد" است که در کاشان قرار دارد. به سادگی میتوانید این پلوی خوشمزه را درست کرده و نوش جان نمایید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “یخمه ترش” غذای محلی متعلق به اصفهان

“یخمه ترش” خوراک گوشت با طعمی شیرین و خوشمزه است که طرز تهیه آن را در آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “کال جوش” خوشمزه و اشتها آور

“کال جوش” غذایی سنتی و بسیار مشهور است. این غذا به طور سنتی متعلق به اصفهان است اما به طور عمده و گسترده در سایر استانها هم مورد استفاده قرار میگیرد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “بریانی اصفهان”

“بریانی اصفهان” یکی از غذاهای معروف ایرانی است که آوازه اش در بسیاری از کشورهای جهان نیز پیچیده و در میان ایرانیان نیز کمابیش خورنده دارد. این غذا یکی از مشهورترین غذای سنتی اصفهان به شمار می آید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

ساده ترین روش پخت “بریانی” اصیل اصفهان

اگر علاقه مند به غذایی خوشمزه، مقوی، پرخاصیت، لذیذ هستید فقط کافیست یکبار بریانی را امتحان کنید. “بریانی” غذایی است که می تواند به عنوان غذایی کامل برای نوجوانان، جوانان و همه باشد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه