غذاهای محلی اصفهان

گز اصفهان
شیوه پخت گز به قدری جذاب است که سالانه توریست ها و مسافران زیادی برای بازدید از فرایند تولید گز به اصفهان می آیند .
غذاهای سنتی اصفهان

منوی خوشمزه ترین غذاهای محلی اصفهان

زمان مطالعه : 11 دقیقه
شهر اصفهان دارای آش ها، دسرها و غذاهای سنتی و محلی معروف و خوشمزه بسیار زیادی است که برای مثال می توان به بریانی، تاس کباب و آش حلیم شیر اشاره کرد.
خورش ماست اصفهانی

طرز تهیه “خورش ماست اصفهانی” اصیل و خوشمزه

زمان مطالعه : 2 دقیقه
یکی از غذاهایی که مردم اصفهان با شرایط زیستی خاص خود طبخ می کنند، حلیمی است به نام خورش ماست. در این مطلب آموزش “خورش ماست اصفهانی” را برای شما در آشپزخانه نمناک در نظر گرفته ایم.
حلیم بادمجان

طرز تهیه “حلیم بادمجان” غذای مخصوص اصفهانی

زمان مطالعه : 3 دقیقه
“حلیم بادمجان” هنگام سرو باید کش بیاید و یکی از نشانه های خوب پخته شدن این غذا کش آمدن آن است که در نتیجه ی استفاده از گوشت گردن می باشد.
طرز تهیه قرمزه نخودچی اصفهان

کوفته “قرمزه نخودچی اصفهان” را چگونه خوش طعم درست کنیم؟

زمان مطالعه : 2 دقیقه
کوفته قرمزه نخودچی غذای سنتی و محلی استان اصفهان است که با چرخ کرده گوشت گوسفند تهیه می شود و در پخت آن باید به نکاتی توجه کرد.
کباب زردک

طرز تهیه “کباب زردک” با طعم ملس ترش و شیرین

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“کباب زردک” در واقع یک نوع شامی شیرین اصفهانی می باشد که چاشنی آن به دو صورت شیرین و یا ملس تهیه می شود.
چلو دیزی

طرز تهیه “چلو دیزی” کاشانی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“چلو دیزی” یکی از غذاهای محلی ده کویری، به نام " خالدآباد" است که در کاشان قرار دارد. به سادگی میتوانید این پلوی خوشمزه را درست کرده و نوش جان نمایید.
یخمه ترش اصفهان

طرز تهیه “یخمه ترش” غذای محلی متعلق به اصفهان

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“یخمه ترش” خوراک گوشت با طعمی شیرین و خوشمزه است که طرز تهیه آن را در آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
کال جوش

طرز تهیه “کال جوش” خوشمزه و اشتها آور

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“کال جوش” غذایی سنتی و بسیار مشهور است. این غذا به طور سنتی متعلق به اصفهان است اما به طور عمده و گسترده در سایر استانها هم مورد استفاده قرار میگیرد.
بریانی اصفهان

طرز تهیه “بریانی اصفهان”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“بریانی اصفهان” یکی از غذاهای معروف ایرانی است که آوازه اش در بسیاری از کشورهای جهان نیز پیچیده و در میان ایرانیان نیز کمابیش خورنده دارد. این غذا یکی از مشهورترین غذای سنتی اصفهان به شمار می آید.
بریانی

ساده ترین روش پخت “بریانی” اصیل اصفهان

زمان مطالعه : 1 دقیقه
اگر علاقه مند به غذایی خوشمزه، مقوی، پرخاصیت، لذیذ هستید فقط کافیست یکبار بریانی را امتحان کنید. “بریانی” غذایی است که می تواند به عنوان غذایی کامل برای نوجوانان، جوانان و همه باشد.