غذاهای محلی جنوب

غذاهای محلی بندرعباس
بندرعباس از شهرهای محبوب کشورمان است که به دلیل داشتن تنوع بالایی غذاهای محلی، بیشتر شناخته شده می باشد. در این گزارش به اکثر این غذاها اشاره شده است.
غذای محلی خوزستان

غذاهای محلی خوزستان با عطر و طعم جنوب

زمان مطالعه : 11 دقیقه
در استان خوزستان که از شهرهای جنوبی ایران است، تنوع غذایی بسیار بالاست. از غذاهای محلی و معروف این استان می توان به قلیه ماهی و فلافل اشاره کرد.
غذای هزاری

طرز تهیه “هزاری” غذای محلی استان بندرعباس

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“هزاری” یکی از لذیذ ترین غذا های محلی بندرعباس است که با ماهی و برنج تهیه می شود.
قلیه میگو

طرز تهیه “قلیه میگو” ویژه خوزستان

زمان مطالعه : 2 دقیقه
طرز تهیه “قلیه میگو” غذای ویژه و مخصوص خوزستان را در ادامه ملاحظه فرمایید. ادویه ماهی و فلفل قرمز و نمک و بعد عصاره تمر مخلوط با آرد را اضافه کرده می گذاریم که جوش بیاید و در آخر میگو ها را اضافه میکنیم
لخ لخ

آموزش کامل درست کردن “لخ لخ” بوشهری

زمان مطالعه : 2 دقیقه
توضیح در مورد اسم غذا اینکه لخلاخ از کلمهٔ عربی "لخلخه"گرفته شده و به معنای بوی خوش است. این غذا از سواحل عربی "خلیج همیشگی فارس" گرفته شده، و بیشتر در سواحل ایران جا افتاده است.
طرز تهیه بورانی باقلا سبز

روش تهیه “بورانی باقلا سبز” تازه و خوشمزه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“بورانی باقلا سبز” تازه غذای محلی شهر شوشتر در استان خوزستان است که طرز تهیه ساده ای دارد و در مدت زمان کمی آماده می شود تا میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.
طرز تهیه قلیه تخم مرغ

قلیه تخم مرغ را با این روش خوش طعم و عالی درست کنید

زمان مطالعه : 1 دقیقه
قلیه تخم مرغ غذای محلی و رایج استان خوزستان است که با تمرهندی و سبزیجات تهیه شده و در نتیجه طعم خاص و بی نظیری خواهد داشت.
طرز تهیه دال عدس

دال عدس و طرز تهیه “دال عدس” غذای سنتی جنوبی ها

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“دال عدس” غذای محلی و سنتی جنوبی ها می باشد که معمولا آن را تند درست می کنند و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو می شود.
ماسووا

طرز تهیه “ماسووا”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
ماسووا غذای محلی استان خوزستان است. که می توانید در ادامه این مطلب طرز تهیه “ماسووا” را مشاهده کنید
یتیمک

طرز تهیه “یتیمک”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
یتیمک یک غذای بوشهری است که شاید به نوعی معادل یتیمچه معروفی باشد که در تمام نقاط کشور پخته می شود. این غذا گوشت ندارد و سرخ کرده نیست و به همین دلیل می توان آن را در دسته غذاهای سالم و رژیمی جا داد. ضمن این که “یتیمک” به دلیل داشتن لوبیا، پروتئین خوبی دارد و استفاده از بادمجان در ترکیبش، آن را لذیذ و خوش طعم کرده است.
تباهگ

طرز تهیه “تباهگ” غذاهای سنتی بلوچستان در عید قربان

زمان مطالعه : 1 دقیقه
طرز تهیه “تباهگ” غذاهای سنتی بلوچستان در عید قربان را می توانید در ادامه مطلب مشاهده کنید
امگشت

طرز تهیه “امگشت”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“امگشت” غذای محلی استان خوزستان است. غذایی است که عربهای خوزستان با ماهی گباب (قباد) نمک سود شده درست می کنند.
گمنه

طرز تهیه “گمنه”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“گمنه” یا للک یکی از غذاهای محلی استان بوشهر و خوزستان است. در ضمن این غذای را توی خوزستان خصوصا به عنوان پشت پای مسافر یا منزل نو و ... می پزند.
پلو عربی

طرز تهیه “پلو عربی”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“پلو عربی” یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان است.این غذا از ترکیبات بسیار متنوعی تشکیل می شود و طعم دلپذیری دارد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
ماهی شیر سرخ

روش کامل و حرفه ای درست کردن “ماهی شیر سرخ”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“ماهی شیر سرخ” یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان است که یکی از غذاهای محبوب جنوبی ها است و طعم دلپذیری دارد.در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.
صفحه 1 از 3