غذاهای محلی جنوب

معرفی رستوران های قشم که حتما باید امتحان کنید

زمان مطالعه : 2 دقیقه

قشم، جزیره‌ای پر از جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی، نه تنها گردشگران را با دیدنی‌های خود مسحور می‌کند بلکه با تنوع رستوران‌های محلی و مدرن خود، تجربه‌ای خوشمزه و به‌یادماندنی برای مسافران به ارمغان می‌آورد.

طرز تهیه نافله خوزستانی خوشمزه و مقوی

نافله یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانی هاست. گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی از مواد اصلی این غذای محلی هستند.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

غذاهای محلی بندر عباس ؛ هم خوشمزه ، هم مقوی

بندرعباس از شهرهای محبوب کشورمان است که به دلیل داشتن تنوع بالایی غذاهای محلی، بیشتر شناخته شده می باشد. در این گزارش به اکثر این غذاها اشاره شده است.

زمان مطالعه : 15 دقیقه

غذاهای محلی خوزستان با عطر و طعم جنوب

در استان خوزستان که از شهرهای جنوبی ایران است، تنوع غذایی بسیار بالاست. از غذاهای محلی و معروف این استان می توان به قلیه ماهی و فلافل اشاره کرد.

زمان مطالعه : 15 دقیقه

طرز تهیه “هزاری” غذای محلی استان بندرعباس

“هزاری” یکی از لذیذ ترین غذا های محلی بندرعباس است که با ماهی و برنج تهیه می شود.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “قلیه میگو” ویژه خوزستان

قلیه میگو از غذاهای خوشمزه کشورمان است که شباهت زیادی به قلیه ماهی دارد.طرز تهیه “قلیه میگو” غذای ویژه و مخصوص خوزستان را در ادامه ملاحظه فرمایید.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

آموزش کامل درست کردن “لخ لخ” بوشهری

توضیح در مورد اسم غذا اینکه لخلاخ از کلمهٔ عربی "لخلخه"گرفته شده و به معنای بوی خوش است. این غذا از سواحل عربی "خلیج همیشگی فارس" گرفته شده، و بیشتر در سواحل ایران جا افتاده است.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

روش تهیه “بورانی باقلا سبز” تازه و خوشمزه

“بورانی باقلا سبز” تازه غذای محلی شهر شوشتر در استان خوزستان است که طرز تهیه ساده ای دارد و در مدت زمان کمی آماده می شود تا میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

قلیه تخم مرغ را با این روش خوش طعم و عالی درست کنید

قلیه تخم مرغ غذای محلی و رایج استان خوزستان است که با تمرهندی و سبزیجات تهیه شده و در نتیجه طعم خاص و بی نظیری خواهد داشت.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

دال عدس و طرز تهیه “دال عدس” غذای سنتی جنوبی ها

“دال عدس” غذای محلی و سنتی جنوبی ها می باشد که معمولا آن را تند درست می کنند و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو می شود.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “ماسووا”

ماسووا غذای محلی استان خوزستان است. که می توانید در ادامه این مطلب طرز تهیه “ماسووا” را مشاهده کنید

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “یتیمک”

یتیمک یک غذای بوشهری است که شاید به نوعی معادل یتیمچه معروفی باشد که در تمام نقاط کشور پخته می شود. این غذا گوشت ندارد و سرخ کرده نیست و به همین دلیل می توان آن را در دسته غذاهای سالم و رژیمی جا داد. ضمن این که “یتیمک” به دلیل داشتن لوبیا، پروتئین خوبی دارد و استفاده از بادمجان در ترکیبش، آن را لذیذ و خوش طعم کرده است.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “تباهگ” غذاهای سنتی بلوچستان در عید قربان

طرز تهیه “تباهگ” غذاهای سنتی بلوچستان در عید قربان را می توانید در ادامه مطلب مشاهده کنید

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “امگشت”

“امگشت” غذای محلی استان خوزستان است. غذایی است که عربهای خوزستان با ماهی گباب (قباد) نمک سود شده درست می کنند.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه “گمنه”

“گمنه” یا للک یکی از غذاهای محلی استان بوشهر و خوزستان است. در ضمن این غذای را توی خوزستان خصوصا به عنوان پشت پای مسافر یا منزل نو و … می پزند.

زمان مطالعه : 2 دقیقه
صفحه 1 از 3