دنبال یه نوشیدنی خنک و سالم برای تابستون هستی؟ شربت آبغوره با عسل، دلار و رب انار رو از دست نده! طرز تهیۀ این شربت خوشمزه رو بهت یاد میدیم.
غوره و آبغوره به دلیل خواص و کاربردهای فراوانشان بسیار مورد استفاده قرار می گیرند، استفاده از آبغوره در کاهش وزن موثر می باشد اما نحوه صحیح مصرف آن بسیار حائز اهمیت است.
یکی از مشکلاتی که خانم های خانه دار با آن روبرو هستند کپک زدن برخی از مواد غذایی مانند رب ، ترشی و آبغوره است که در ادامه دلایل ایجاد کپک و راه حل جلوگیری از آن را توضیح می دهیم.
بسیاری از خانم های ایرانی اقدام به تهیه آبغوره در خانه می کنند،بعد از تهیه آبغوره نکته ای که حائز اهمیت می باشد نگهداری آن است زیرا آبغوره فاسد موجب خطراتی مانند مسمومیت و ابتلا به سرطان می شود.
آبغوره یکی از بهترین چاشنی های ایرانی است که از دیرباز از آن استفاده می شود و ما به شما در این مطلب بهترین روش تهیه آبغوره خانگی را به طور کامل آموزش می دهیم.
غوره یک میوه بسیار مفید و پرخاصیت است که به صورت های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و کاهش کلسترول، درمان سیاتیک و رماتیسم تنها چند نمونه از خواص این میوه می باشد.
“آش آبغوره” یکی از غذاهای محلی استان همدان است که دارای دستور تهیه بسیار آسانی می باشد.
آبغوره خواص بسیار مناسب و قابل توجه ای برای سلامت بدن دارد و تنها مصرف اندکی از آبغوره به درمان برخی بیماری ها نیز می تواند کمک شایانی کند.
نگهداری آبغوره، آبلیمو و یا سرکه در ظروف پلاستیکی مشکلات زیادی برای سلامت مصرف کنندگان ایجاد می کند، استفاده از ظروفی مانند چینی و روی مناسب ترین ظروف برای نگهداری غذا بدون اثرات زیست محیطی و سلامتی است.
ترشی نازخاتون یک ترشی فوری است که به محض تهیه قابل مصرف است که مربوط به مردم شمال کشور است و طعمی منحصر به فرد دارد که دستور تهیه آن را در ادامه خواهید دید.