سرپرست اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور از زمان و جزئیات ثبت نام والدین برای دریافت خدمات سرویس مدرسه در سامانه پایش ناوگان دانش آموزی (سپند) برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ خبر داد.
اکثر خانواده ها برای رفت و آمد راحت فرزندان خود به مدرسه برای آن ها سرویس می گیرند که برای گرفتن سرویس مدرسه خانواده ها باید اصول و قوانینی را مد نظر داشته ونسبت به آن اصول سرویس را انتخاب کنند.
مدیرعامل اتحادثه حمل و نقل مسافر شهری از تمدید مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سامانه سپند خبر داد.
مدیرعامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور با بیان جزئیات ثبت نام در سامانه سپند جهت سرویس مدرسه آخرین مهلت ثبت نام در این سامانه را اعلام کرد.
تپسی در جدیدترین اقدام خود، از راهاندازی «سرویس مدرسه» برای رفت و آمد دانشآموزان به مدارس خبر داد. بنا به اعلام تپسی، این سرویس در سال تحصیلی 1402 – 1403 برای دانشآموزان شهر تهران در دسترس است و والدین میتوانند از همین امروز، برای رزرو سرویس به اپلیکیشن تپسی مراجعه کنند.
معاون فنی و بهرهبرداری سازمان تاکسیرانی شهر تهران در مورد گلایه والدین از گرانی نرخ سرویس مدرسه در پایتخت توضیحاتی ارائه کرد.
رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا گفت: جابهجایی دانشآموزان بیش از حد ظرفیت خودرو ممنوع است.
رئیس اداره انجمن اولیاء و مربیان شهر تهران جزئیات پیش ثبت نام سرویس مدارس را اعلام و اظهار کرد: این فرایند الکترونیک است و نیازی به مراجعه حضوری ندارد.
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش گفت: سرویس های ایاب و ذهاب مدارس باید هر دفعه قبل از ورود دانش آموزان به داخل خودرو ضدعفونی شوند.
مدیرعامل شرکت اتوبوس و مینی بوس های رزروی تهران از انجام برنامه ریزی جهت امکان رزرو صندلی سرویس مدارس خبر داد و گفت: شهرداری تهران نسبت به این موضوع چراغ سبز نشان داده است.
ثبت نام از رانندگان متقاضی فعالیت در سرویس مدرسه از امروز آغاز شد.
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان گفت: برای فعالیت سرویس مدارس سه سناریو وضعیت سفید، زرد و قرمز در نظر گرفته می شود.
معاون فنی و بهره برداری سازمان تاکسیرانی شهر تهران آخرین مهلت دریافت برچسب سرویس مدارس را اعلام کرد.
مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش از ممنوع بودن کلاسهای تقویتی در فصل تابستان در مدارس خبر داد.