جگر مرغ اگر ارگانیک تهیه شده باشد خوردن آن برای کاهش استرس و تقویت پوست و مو و درمان برخی بیماری ها بسیار مفید و موثر است.
گوشت مرغ از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و کمک شایانی به درمان برخی بیماری ها می کند، اما برای اغلب افراد سوال است که مصرف مرغ ارگانیک بهتر است یا مرغ غیرارگانیک؟
اغلب افراد از خواص سنگدان مرغ مطلع نیستند، اما سنگدان مرغ دارای پروتئین زیادی است و در واقع یکی از مغذی ترین بخش های بدن مرغ محسوب می شود.
جگر مرغ دارای خواص و فواید بسیاری برای بدن است که از خواص جگر مرغ می توان به بهبود سلامت چشم، کاهش استرس، تقویت انرژی و پیشگیری از آلزایمر اشاره کرد.
در صورت تمایل میتوانید بجای نخود فرنگی از قارچ و فلفل دلمه هم استفاده کنید.برای آموزش تهیه در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.
برای درست کردن ایچ پیلاوی “جگر مرغ” با پلو ابتدا دو قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه داغ کرده و پیاز را روی شعله متوسط 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شده و کمی رنگ بگیرد.