پودر برگ انگور که برای خوشمزه تر شدن غذا مورد استفاده قرار میگیرد، فوایدی هم دارد که مصرف آن شما را از این خواص بهره مند میسازد.
دلمه یکی از غذاهای پرطرفدار در ایران است و یکی از مهم ترین مواد برای تهیه این غذا برگ مو است، شما میتوانید این برگ را با روش هایی به صورت تازه نگهداری کنید.
دمنوش برگ مو یکی از دمنوش های پرخاصیت است که طرز تهیه آسانی دارد کافیست در هنگام دم کردن برگ مو نکاتی را رعایت کنید.
“دلمه برگ مو”، یکی از لذیذترین غذاهای فصل بهار است که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می رسد، ولی مرحله آمادهسازی سخت و وقت گیری دارد.
اگر می خواهید از برگ مو در تمام فصل های سال برای غذای خوشمزه دلمه استفاده کنید از روش های نگهداری برگ مو در فریزر بدون تغییر رنگ استفاده کنید.
ارزش غذایی و ویتامین های موجود در برگ مو بسیار عالی است و این در حالی می باشد که برگ مو کاربردهای فراوان دیگری هم دارد و برای کاهش وزن نیز مفید است.
برگ مو خواص فوق العاده و بی نظیری برای سلامت بدن و درمان بیماری ها دارد، از خواص برگ مو می توان به کمک به رشد جنین، بهبود سلامت چشم ها، بهبود سلامت پوست و بهبود عملکرد قلب اشاره کرد.
دلمه برگ مو بروجردی از غذاهای محلی بروجرد است. “دلمه برگ مو” بروجرد علاوه بر مواد معمول دلمه در دیگر مناطق، باقلا و ماست کم چرب دارد و در اصل در تهیه آن از روغن حیوانی استفاده می شود.
دلمه برگ مو یکی از غذاهای سنتی بسیار پر طرفدار است که در مناطق مختلف به شکل های متفاوتی طبخ می شود.در لبنان هم علاوه بر طعم متفاوت آن با دلمه برگ مو ایرانی، شکل ظاهری آن هم تفاوت دارد.
کی می گه با برگهای تر و تازه انگور فقط باید دلمه درست کرد؟ “آش برگ مو” از آشهای محلی ارومیه هست در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.