زرشک پلو یکی از پایه های اصلی غذای ایرانیان است، اما رازهایی برای خوشرنگ و خوش طعم شدن زرشک وجود دارد که باید بدانید.
خشک کردن زرشک مانع کپک زدن و فاسد شدن آن شده و بسته بندی و حمل و نقل و نگهداری آن را راحت تر می کند.
آب زرشک یکی از نوشیدنی های پرطرفدار می باشد که مصرف آن فوایدی بسیاری برای سلامت بدن به همراه دارد، دو روش خانگی برای تهیه این نوشیدنی پر خاصیت وجود دارد.
“شربت زرشک” علاوه بر خاصیت چربی سوزی دارای خاصیت لاغرکنندگی می باشد و به علت وجود ویتامین های A و C موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
“دمنوش زرشک” دارای فواید و خواص بسیاری می باشد که به دلیل وجود ویتامین B فراوان در زرشک، دم کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.
“لیموناد زرشک” یک نوشیدنی تابستانی با دنیایی از خواص پزشکی است که پیشنهاد میکنیم امتحان آن را از دست ندهید.
مصرف آب زرشک طبیعی فواید و خواص بسیاری را به همراه دارد، همچنین آب زرشک برای سلامت بدن بسیار مفید است و از خواص آن می توان درمان درد کمر، درمان جوش های صورت و بدن،کاهش وزن و پایین آوردن چربی خون اشاره کرد.
برای تهیه “اسموتی زرشک” با انار ابتدا نیم کیلو گرم زرشک را تمیز کرده و داخل 3 لیوان آب خیس کرده و به مدت دو ساعت آن را کنار می گذاریم…
زرشک دارای خواص و فواید بی نظیری با ارزش غذایی بالایی است که در صورت مصرف کافی، برای زیبایی پوست و مو و همچنین سلامت بدن بسیار مفید و کارآمد خواهد بود.
در این قسمت قصد داریم که به طرز تهیه مسقطی زرشک در آشپزخانه نمناک بپردازیم.
“سس زرشک” بسیار مغذی است و برای کسانی که با کمبود آهن مواجهند، بسیار مقوی و خونساز خواهد بود.
برای درست کردن مربای زرشک خوشمزه در خانه ابتدا زرشک را پاک کرده و کاملا شستشو دهید و حدود ده دقیقه تا یک ربع زرشک را در آب سرد قرار دهید تا خاک های چسبیده شده به زرشک کاملا به وسیله اب شسته شود…