کرایه تاکسی

خبر مهم درباره بازگشت گزینه "عجله دارم"

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۱۵
زمان مطالعه : 2 دقیقه

معاون برنامه‌ریزی معاونت حقوقی رئیس‌جمهوری آخرین وضعیت درباره بازگشت گزینه "عجله دارم" به تاکسی های اینترنتی توضیحاتی ارائه کرد.

جزئیات افزایش بهای بلیت مترو، اتوبوس و کرایه تاکسی در تهران

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران، جزئیات افزایش بهای بلیت مترو، اتوبوس و کرایه تاکسی را توضیح داد.

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
زمان مطالعه : 1 دقیقه

گزینه عجله دارم و چیزی که نمیدونید

قطعا برای شما هم پیش آمده برای استفاده از خدمات تاکسی های اینترنتی از گزینه عجله دارم استفاده کرده باشید که سخنگوی سازمان تعزیرات خبری مهم درباره این گزینه داد.

تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۶

کرایه تاکسی‌ها تک نرخی شد

عضو شورای شهر تهران گفت: فقط یک نرخ کرایه تاکسی برای ظرفیت 4 مسافر تعیین شده است و دیگر کرایه‌های دو نرخی وجود ندارد.

تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۳۰

دریافت کرایه تاکسی بر اساس تعداد مسافران است

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور گفت: اگر راننده تاکسی سه مسافر را سوار می‌کند باید دریافت کرایه بر مبنای سه نفر و اگر هم چهار نفر را جابه جا می‌کند دریافت کرایه بر مبنای چهار نفر باشد.

تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۸
زمان مطالعه : 4 دقیقه

نرخ کرایه تاکسی چقدر زیاد شد؟

معاون نظارت و امور مناطق سازمان تاکسیرانی شهر تهران به گلایه‌های برخی از شهروندان تهرانی مبنی بر افزایش بیش از 25 درصد کرایه در برخی خطوط پاسخ داد.

تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۱۷

افزایش کرایه تاکسی در شهرهای مختلف متغیر است

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور گفت: میانگین افزایش کرایه تاکسی در شهرهای مختلف متغیر است و این میزان بستگی به مصوبات مربوط به شوراهای اسلامی شهر دارد.

تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۰۸

زن و شوهر اینقدر گیج دیده بودید؟

زن و شوهری که به دلیل تولد نوزادشان هیجان بسیار زیادی داشتند، فراموشکاری غیر قابل باور آن ها حسابی خبرساز شد!

افزایش 35 درصدی نرخ کرایه تاکسی های تهران

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران از آغاز فرآیند نصب برچسب های افزایش نرخ و کرایه های جدید سال 1400 داخل تاکسی ها ازامروز (اول اردیبهشت ماه) خبرداد.

تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۰۱

اعلام زمان افزایش نرخ کرایه تاکسی

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی های شهری کشور گفت: میانگین رقم پیشنهادی افزایش کرایه تاکسی در کشور بین 20 تا 25 درصد است.

تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۱۵

نرخ جدید کرایه های تاکسی ابلاغ نشده است

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تهران گفت: افزایش نرخ کرایه های تاکسی در سال جاری هنوز ابلاغ نشده و دریافت کرایه اضافه خلاف قانون است.

تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۲/۰۴

نرخ بلیت اتوبوس افزایش یافت

قیمت بلیت اتوبوس در سال جاری به صورت رسمی از خرداد ماه به میزان 20 درصد افزایش یافت.

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۳/۲۰

تصویری از تاکسی مترهای زمان قدیم

تاکسی متری که برای محاسبه کرایه در تاکسی ها وجود دارد در زمان قدیم به این شکل بوده است.

زمان مطالعه : 0 دقیقه

اولین تاکسی در ایران + عکس

نهمین دختر مظفرالدین شاه قاجار بنیانگذار سیستم تاکسیرانی در ایران بود و اولین تاکسی خطی ایران در سال 1332 تردد کرد.