شبنم قلی خانی

دورانی که شبنم قلی خانی، مثل اوشین بوده !؟
زمان مطالعه : 2 دقیقه
شبنم قلی خانی بازیگر نقش مریم مقدس، در صفحه رسمی اش با انتشار عکس بازیگر اوشین از شباهت خودش با این چهره گفت.

تولد چهره های مشهور ایرانی در 19 آبان
امروز 19 آبان ماه همزمان با سالروز تولد چند تن از چهره های مشهور ایرانی است که در ادامه به معرفی بیشتر آنها می پردازیم.

نصیحت پرمعنای شبنم قلی خانی به دخترش
تاریخ انتشار : 21 مهر 1401زمان مطالعه : 2 دقیقه
شبنم قلی خانی، ایفاگر نقش فراموش نشدنی مریم مقدس که تا کنون تصویری واضح از چهره دخترش را منتشر نکرده است، برای او جمله ای زیبا نوشت.

حرفهای خصوصی طور شبنم قلی خانی در اینستاگرامش
تاریخ انتشار : 16 اسفند 1400زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبنم قلی خانی، یکی از بازیگران اصلی سریال هشت و نیم دقیقه در استوری جدید خود در اینستاگرام، به برخی از سوالات دنبال کنندگانش پاسخ داد.

تیپ متفاوت شبنم قلی خانی در یک مراسم خصوصی
زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبنم قلی خانی بازیگر سینما و تلویزیون در پست اخیر اینستاگرامی خود، تصاویر جدیدی از حضورش در یک مراسم خصوصی را به اشتراک گذاشت.

نارگیل سریال جدید نمایش خانگی
تاریخ انتشار : 14 شهریور 1400زمان مطالعه : 2 دقیقه
سریال نارگیل جدیدترین مجموعه نمایش خانگی برای گروه کودک و نوجوان است که بازیگران مطرحی در آن نقش آفرینی کرده اند.

اکران فیلم تکخال در سینماهای کشور
تاریخ انتشار : 27 اردیبهشت 1400زمان مطالعه : 1 دقیقه
فیلم سینمایی تکخال با نقش آفرینی پوریا پورسرخ ، سحر قریشی و شبنم قلی خانی در سینماهای کشور اکران می شود.

پوریا پورسرخ و سحر قریشی در اکران فیلم مشترکشان
روز گذشته پوریا پورسرخ و سحر قریشی به همراه شبنم قلی خانی و همسرش در اکران فیلم مشترکشان حضور پیدا کردند.

ساخت فیلم حرف آخر به کجا رسید
فیلم حرف آخر با بازی شبنم قلی خانی، ثریا قاسمی و ایوب آقاخانی به انجام مراحل فنی رسید.

شهری که با تو دیدم با شبنم قلی خانی
شبنم قلی خانی در جدیدترین تجربه بازیگری اش مقابل دوربین فیلم سینمایی شهری که با تو دیدم رفت و تصویربرداری این فیلم در حال انجام است.

تصاویری زیبا از جشن تولد شبنم قلی خانی
شبنم قلی خانی بازیگر کشورمان صفحه اینستاگرامش را با انتشار تصاویری از جشن تولد 43 سالگی اش به روز کرد.

پایان تصویربرداری بیگانه ای با من است
تصویربرداری سریال بیگانه ای با من است به پایان رسید و این سریال به زودی و با طی کردن مراحل فنی آماده پخش خواهد شد.

حرف آخر شبنم قلی خانی در راه است
شبنم قلی خانی به عنوان اولین بازیگر فیلم حرف آخر ساخته ابراهیم شفیعی معرفی شد و به زودی مقابل دوربین این فیلم سینمایی میرود.

خداحافظی شبنم قلی خانی با سریال بیگانه ای با من است
شبنم قلی خانی بازیگر کشورمان با انتشار تصاویری از بازی در سریال بیگانه ای با من است خبر از پایان کارش در این سریال داد.

روزهای پایانی سریال بیگانه ای با من است
پوران دخت مهیمن با انتشار عکسی از عوامل و بازیگران سریال بیگانه ای با من است، خبر از روزهای پایانی ساخت این مجموعه داد.
صفحه 1 از 4 صفحه بعدی