فیلم سینمایی تکخال با نقش آفرینی پوریا پورسرخ ، سحر قریشی و شبنم قلی خانی در سینماهای کشور اکران می شود.
فیلم سینمایی اتومبیل ساخته جدید علی میری رامشه بازیگران جدید گرفت و تصاویری از بازیگران جدید این فیلم منتشر شد.
پوستر فیلم سنیمایی نارگیل برای حضور در سی و سومین جشنواره کودک و نوجوان اصفهان رونمایی شد.
در این مطلب میخواهیم شما را با چهره های پر سر و صدای سال از سحر قریشی تا ابراهیم حاتمی کیا و رضا رشیدپور و چهره هایی که بی حاشیه درخشیدند آشنا کنیم.
همیشه خانواده هنرمندان با خود آن هنرمند هم مسیر و مشابه نیستند ، از سحر قریشی که برادرش مدافع حرم شده است تا حامد هاکان خواننده تازه درگذشته که پدرش یکی از روحانیون بانفوذ شهرری است.
فیلم کمدی من و شارمین با بازی گوهر خیراندیش ، سحر قریشی و ویشکا آسایش از چهارشنبه 15 شهریورماه 96 در سینماهای کشور اکران میشود.
سریال پیکسل به عنوان اولین تجربه بازیگری امید حاجیلی با بازی کامبیز دیرباز ، سحر قریشی ،مهراوه شریفی نیا و حمید گودرزی مراحل فنی تولید را پشت سر گذاشت.
فیلم سینمایی پا تو کفش من نکن با بازی بهنوش بختیاری و سحر قریشی از روز چهارشنبه 4 مرداد 96 در سینماهای کشور اکران میشود.
جدیدترین تصاویر از فیلم پا تو کفش من نکن با بازی بهنوش بختیاری و سحر قریشی رونمایی شد.
فیلم سینمایی کارگر ساده نیازمندیم ساخته منوچهر هادی با بازی یکتا ناصر و سحر قریشی امروز چهارشنبه 14 تیرماه 96 با حضور عوامل این فیلم اکران میشود.