لوبیا چیتی، از لوبیاهای محبوب و معروف ایرانی با ارزش غذایی بالایی می باشد که مصرف آن می تواند فواید متعددی برای سلامتی هر یک از ما داشته باشد.
مصرف لوبیا قرمز برای سلامت بدن و درمان بیماری ها بسیار مفید است، بهبود حافظه، تامین انرژی، کمک به کاهش وزن، خواص ضد پیری، تقویت استخوان ها و سلامت قلب برخی از خواص بی نظیر لوبیا قرمز هستند.
مصرف لوبیا در میان مردم بسیار رایج است، البته لوبیاها از ویتامین ها، مواد معدنی و ارزش غذایی بالایی برخوردار هستند و مصرف آنها برای سلامتی مفید می باشد.
“خوراک مرغ و لوبیا قرمز” بلغاری همانطور که از نامش پیداست،غذای کشور بلغارستان است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
مصرف “سوپ لوبیا قرمز” به علت وجود برنج گلوتن دار در ترکیب آن به افرادی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند، توصیه نمی شود.
ترکیب برنج و لوبیا قرمز(Red Beans and Rice) یک طعم فوق العاده داره که تا امتحان نکنید، نمی تواید لذت آن را تصور کنید علاوه بر این لوبیا قرمز از نظر طب قدیم ایران خواص زیادی دارد که برای بدن مفید خواهد بود .
این سالاد رنگارنگ را با سس عسل و آبلیمو تکمیل کنید. می توانید از دانه های پخته و آماده ذرت هم برای تهیه این سالاد استفاده کنید. حدود 2 پیمانه ذرت دانه شده و پخته برای این دستور غذا نیاز دارید