بر اساس نرخنامه سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار، قیمتهای مختلف زولبیا و بامیه اعلام شده است.
از پرمصرف ترین و پرطرفدارترین شیرینی های سفره ماه مبارک رمضان زولبیا بامیه است که اگر در منزل به صورت تازه تهیه و مصرف شوند مطمئنا سالم تر و به صرفه تر خواهد بود.
زولبیا بامیه در حالی یکی از پر مصرف ترین شیرینی ها در ماه رمضان است که زیاده روی در مصرف آن عوارضی مانند ابتلا به سرطان، چاقی، بروز بیماری های قلبی و… را برای بدن به همراه دارد.
برای شب های قدر و شب زنده داری توصیه های پزشکی مهمی وجود دارد. برای مثال توصیه شده که در این شب ها زولبیا بامیه و نوشیدنی های شیرین مصرف نکنید.
کالری زولبیا بامیه مسئله ای مهم برای روزه دارانی است که سعی میکنند رژیمی بودن خوراک خود را حفظ کرده و به بهانه ماه رمضان، پرخوری نکنند.
زولبیا یکی از شیرینی ها جدا نشدنی از سفره افطار ماه رمضان است. اگر میخواهید این شیرینی خوشمزه را در منزل درست کنید باید ترفند هایی را هنگام پخت رعایت کنید.
زولبیا بامیه از شیرینی های پرطرفدار در ماه رمضان است که طرز تهیه خاصی دارد. شما هم می توانید با رعایت نکات آن بهترین و خوشمزه ترین زولبیا بامیه را تهیه کنید.
رئیس اتحادیه قنادی تهران گفت: قیمت زولبیا و بامیه در واحدهای درجه یک کیلویی 70 هزار تومان و در واحدهای درجه دو کیلویی 60 هزار تومان به فروش خواهد رسید.
در تهیه زولبیا بامیه های رنگی از رنگ های غیر مجاز و نا سالم استفاده می شود، به همین دلیل مصرف زولبیا بامیه رنگی موجب آسیب جدی به سلامت بدن می شود.
زولبیا و بامیه چون با روغن و شکر فراوان تهیه می شود و به هیچ عنوان برای شروع افطار توصیه نمی شود.زولبیا و بامیه نه تنها عطش را زیاد می کند بلکه مشکلات گوارشی و غلظت خون را هم افزایش می دهد.
“بامیه هندی” یک دسر سنتی هندی است که در شرق آسیا طرفدار دارد که عموماً با ماست سرو میشود. در هند از این توپ های کوچک در مهمانیها استفاده میشود، هندیها آن را خیلی دوست دارند.
از دیرباز تاکنون در ماه رمضان ایرانیان عادت کرده اند تا افطار خود را با زولبیا و بامیه و البته خرما باز کنند.
توصیه های مهم تغذیه ای برای ماه مبارک رمضان و ویژه وقت افطار را در سایت نمناک بخوانید. روزه داران چه چیزهایی بخورند و چه چیزهایی نخورند؟