سمبوسه یکی از غذا های فوری و آسانی می باشد که میان دانشجویان بسیار پرطرفدار می باشد شما می توانید باانجام چند نکته این غذا را به خوبی تهیه کنید.
برای درست کردن بعضی از سمبوسه ها نیاز به تهیه خمیر دارید، شما میتوانید به راحتی این خمیر را در منزل درست کنید و از طعم سمبوسه خانگی لذت ببرید.
“سمبوسه هندی” یک میان وعده خوشمزه و مناسب برای انواع دور همی هاست و بسیار تند و لذیذ است .
سمبوسه رولی یک نوع سمبوسه سیب زمینی خوشمزه و خانگی با گوشت چرخ کرده است که به راحتی و با رول کردن خمیر و یا نان لواش تهیه میشود.
“سمبوسه جنوبی” نیاز دارد که با رعایت چند اصول حرفه ای و خوشمزه تبدیل به یک وعده غذایی شود که بتوان از آن حسابی لذت برد.
سمبوسه خوراکیِ بسیار خوشمزه و سریع است که در نواحی جنوبی ایران بیشتر تهیه می شود که در حداقل زمان آماده می شود.
سمبوسه اسفناج عربی دستور تهیه ی جدیدی برای تجربه ی طعم جدید از این غذای پر طرفدار است.
“سمبوسه بندری” یکی از پیش غذاهای عربی با طعمی خوشمزه است که در ادامه طرز تهیه ان را شرح خواهیم داد.
این مقدار مناسب “سمبوسه میگو” برای 5 تا 6 نفر است. و زمان آماده سازی و تهیه آن 70 دقیقه می باشد.
از “سمبوسه پنیری” می توانیم برای صبحانه نیز استفاده کنیم.آموزش تهیه آن را در آشپزخانه نمناک ببینید.
“سمبوسه تونسی” یک غذای تونسی از آفریقای شمالی است که به آن Tunisian brik می گویند. این غذای سنتی تونسی مشابه سمبوسه ایرانی است.
طرز تهیه “پیراشکی سمبوسه مرغ” را برای تهیه یک میان وعده و یا یک عصرانه خوشمزه برای روزهای سرد پاییز و زمستان بیاموزید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.