طرز تهیه غذا با رب انار
طرز تهیه رب انار حرفه ای و اصل شمالی
زمان مطالعه : 3 دقیقه
رب انار یکی از چاشنی های اصیل ایرانی می باشد که برای ترش یا ترش و شیرین نمودن انواع خوراکی ها بسیار مناسب است.
طرز تهیه خورش ناردون مجلسی با مرغ
زمان مطالعه : 3 دقیقه
خورش ناردون از دسته غذاهای رسمی شمالی می باشد که آن را اصولا در نهار عروسی ها یا مهمانی ها تهیه می نمایند. این غذای خوشمزه شمالی طرز تهیه ساده ای دارد.
کوکو گردو با رب انار؛ شام خوشمزه و ارزان شب یلدا
زمان مطالعه : 2 دقیقه
کوکو پردو با رب انار یکی از ساده ترین غذاهایی است که میتوانید در زمان کم و با مواد اولیه بسیار ساده تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
غذا با انار و گوشت چرخ کرده برای یلدای امسال
زمان مطالعه : 3 دقیقه
غذاهای بسیار خوشمزه ای با گوشت چرخ کرده و انار وجود دارد که بسیار راحت هستند. ما در ادامه لیستی از غذاهایی که با انار درست می شوند را برایتان آماده کرده ایم.
طرز تهیه ران مرغ ترش با سس انار
زمان مطالعه : 2 دقیقه
شمالی ها به غذاهای ترش علاقه دارند، در خیلی از غذاهایشان از دانه های انار استفاده می کنند. طرز تهیه ران مرغ ترش با سس انار را در آشپزخانه نمناک ببینید.
طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ
زمان مطالعه : 3 دقیقه
“خورشت فسنجان” یکی از خورشت های خوشمزه منطقه ی شمال کشورمان است که به دلیل طعم لذیذش در تمام کشورمان تهیه و سرو می شود.
طرز تهیه “خورش کنجد”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“خورش کنجد” یک دستور تهیه متفاوت است که طعم جدیدی را با این غذا تجربه خواهید کرد.در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.
طرز تهیه “مجی خورش” غذای محلی شمالی ها
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“مجی خورش” یا خورش مجی یا خورش عدس شمالی یکی از غذاهای محلی استان گیلان و استان مازندران است.
طرز تهیه “خورش ترشه واش” گیلان
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“خورش ترشه واش” یکی از غذاهای پرطرفدار گیلان است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه “گمج کباب” خوشمزه و محلی گیلانی
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“گمج کباب” یکی از غذاهای محلی خوشمزه و معروف گیلان است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.
طرز تهیه 5 غذای خوشمزه با انار
زمان مطالعه : 5 دقیقه
مرغ شکم پر با انار و خورشت بادمجان و انار و دستور تهیه چند غذای بسیار لذیذ دیگر پیشنهاد امروز آشپزخانه نمناک به شماست. در ادامه دستور تهیه مرحله به مرحله آنها را می خوانید.
طرز تهیه “خوراک بوقلمون شکم پر” با سس انار بسیار لذیذ و مجلسی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
برای درست کردن “خوراک بوقلمون شکم پر” چون گوشت بوقلمون دیرپز هست و برای اینکه بتونین یه بوقلمون لطیف و لذیذ داشته باشید باید حدلااقل 8 ساعت برای پخت در نظر بگیرید.
طرز تهیه تاس کباب کاشانی
زمان مطالعه : 1 دقیقه
تاس کباب کاشانی غذای اصیل ایرانی را می توانید به عنوان خورش در کنار غذا یا خوراکی همراه با نان در طی 3 ساعت آماده کنید.
طرز تهیه “خورش مرغ با انار و سیر”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“خورش مرغ با انار و سیر” یک غذای اصیل ایرانی مربوط به استان مازندران است که با داشتن مواد اولیه خاص یک غذای پرخاصیت و غنی به شمار می رود.