لیمو عمانی همان لیمو ترش خشک شده است که به عنوان چاشنی در تهیه غذاها استفاده می شود که تهیه لیمو عمانی در منزل با این نکاتی که در اختیار شما قرداده ایم کار ساده ای است.
استفاده از لیمو عمانی به غذاها عطر فوق العاده ای می دهد اما در برخی مواقع ممکن است موجب ایجاد تلخی در غذا شود که روش هایی نیز برای گرفتن تلخی آن وجود دارد.
درغذا های سنتی ایران اصولا از لیموعمانی که یکی از انواع لیموترش است استفاده می شده و در حال حاضر هم کاربرد فراوان دارد. طرز تهیه “مرغ سرخ شده با لیمو عمانی” را در آشپزخانه نمناک ببینید.
خیلی از ما عادت داریم لیمو عمانی خورش و غذاهای دیگر را همراه غذایمان میل کنیم، ولی آیا این عادت درستی است؟
“آبگوشت لپه” ، آبگوشت اصیل ایرانی که طرفداران زیادی هم دارد و در عین سلامت بودن، بسیار مقوی و دلچسب می باشد.