لیمو عمانی

تلخی لیمو عمانی
استفاده از لیمو عمانی به غذاها عطر فوق العاده ای می دهد اما در برخی مواقع ممکن است موجب ایجاد تلخی در غذا شود که روش هایی نیز برای گرفتن تلخی آن وجود دارد.
طرز تهیه لیمو عمانی

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی بدون سیاهی و تلخی

زمان مطالعه : 6 دقیقه
لیمو عمانی همان لیمو ترش خشک شده است که به عنوان چاشنی در تهیه غذاها استفاده می شود که تهیه لیمو عمانی در منزل با این نکاتی که در اختیار شما قرداده ایم کار ساده ای است.
مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

آموزش کامل و حرفه ای پخت “مرغ سرخ شده با لیمو عمانی”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
درغذا های سنتی ایران اصولا از لیموعمانی که یکی از انواع لیموترش است استفاده می شده و در حال حاضر هم کاربرد فراوان دارد. طرز تهیه “مرغ سرخ شده با لیمو عمانی” را در آشپزخانه نمناک ببینید.
لیمو عمانی

لیمو عمانی موجود در خورش ها مضر است

زمان مطالعه : 2 دقیقه
لیمو عمانی بیشترین موادی که جذب می کند چربی ها و اسیدهای چرب هستند، به همین علت توصیه می کنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورش ها خودداری کنید .
آبگوشت لپه

طرز تهیه “آبگوشت لپه” با لیمو عمانی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“آبگوشت لپه” ، آبگوشت اصیل ایرانی که طرفداران زیادی هم دارد و در عین سلامت بودن، بسیار مقوی و دلچسب می باشد.