“پاناکوتا” Panna cotta یه دسر ایتالیاییه که خیلی راحت درست می شود اما در عین حال برای پذیرایی بسیار شیک می باشد.
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفران است. در این مطلب آموزش “پاناکوتای زعفرانی” را برای شما در نظر گرفته ایم.
دسر پاناکوتا شکلاتی یکی از خوشمزه ترین دسرها برای کسانی که علاقه به شکلات دارند می باشد که در این مطلب دستور تهیه “دسر پاناکوتا شکلاتی” را برای شما در نظر گرفته ایم.
پاناکوتا ی شکلات سفید یک پیشنهاد عالی به عنوان دسر است که در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه آن را شرح خواهیم داد.
برای تهیه دسر پاناکوتا ابتدا ژله لیمو را طبق معمول آماده کنید و داخل قالب موردنظر بریزید تا ببندد…
یک دسر بسیار خوشمزه ایتالیایی که می توان برای تزئین روی آن از هر میوه دلخواهی استفاده نمود. این دسر برای بعد از شام بسیار دلچسب و مناسب می باشد و در ایتالیا طرفداران زیادی دارد. این میزان مواد برای 6 نفر مناسب می باشد.