لبو یا چغندر قرمز یکی از خوراکی های فوق العاده خوش طعم و نوستالژی پاییز است که در خیابان ها روی چرخ دستی میفروشند اما همان طعم لبو را چگونه در خانه تهیه کنیم.
آش لبو یکی از غذاهای ایرانی معروف در فصل زمستان است که طرز تهیه ساده ای دارد و بدون گوشت آماده می شود و بسیار پرخاصیت است.
چرا لبوهام خوشرنگ نمیشن؟ چرا لبوهایی که می پزم، طعم و مزه لبوهای بیرون رو نداره؟ چطور رنگ لبو قرمز و خوشرنگ میشه؟ پاسخ را در ادامه می خوانیم.
کاشت سبزه با بذر های مختلف برای عید نوروز یکی از آیین قدیمی برای ایرانیان است. کاشت سبزه با لبو یکی از زیباترین سبزه ها برای سفره هفت سین است.
چغندر یکی از سالم ترین سبزیجات است دارای خواص و فواید بسیاری می باشد که از خواص چغندر می توان به پیشگیری از سرطان، مشکلات تنفسی و کنترل وزن اشاره کرد.
لبو یا چغندر از خواص و فواید بسیاری برخوردار است که این خواص در افزایش سلامتی و همچنین درمان و پیشگیری از برخی بیماری ها قابل توجه هستند.
این روش پخت “لبو در فر” یک روش رژیمی بوده و نیازی به آب و شکر ندارد و برای پخت سریع و خوشمزه ترشدن آن باید از چغندرهای کوچک و سفت استفاده کنید.
اگر تاکنون لبو را به شکل همیشگی می پختید بهتر است امروز روش “پخت لبو در مایکروویو” را فرا گیرید.