غذاهای محلی تبریز

غذاهای محلی تبریز
تبریز علاوه بر این که شهری زیبا و خوش آب و هواست، دارای غذاهای محلی و سنتی متنوع و بسیار خوشمزه ای می باشد. از غذاهای معروف این شهر می توان به کوفته تبریزی اشاره کرد.
کباب مرغ

طرز تهیه “کباب مرغ”، افطاری تبریزی ها

زمان مطالعه : 1 دقیقه
کباب را باید د ر آذربایجان خورد، با آن مزه های ناب و منحصر به فرد ش. اگر طرفد ار کباب های آذربایجان هستید، این “کباب مرغ” هم حتما می تواند شما را راضی کند.
کوکوی تره تبریز

طرز تهیه “کوکوی تره تبریز”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“کوکوی تره تبریز” از غذاهای محلی آذربایجان است که نیاز به زمان زیادی برای آماده شدن ندارد اما در عین سریع بودن خوشمزه نیز می باشد.
آش دندونی

طرز تهیه “آش دندونی” فوق العاده خوشمزه با دستور اصلی

زمان مطالعه : 4 دقیقه
طبق رسم سال های گذشته عادت بر این است که از زمان رویش اولین دندان کودک برای او “آش دندونی” طبخ میکنند.
کوفته تبریزی

طرز تهیه کامل “کوفته تبریزی” با نکاتی برای وا نرفتن آن

زمان مطالعه : 4 دقیقه
کوفته تبریزی یکی از معروف ترین و لذیذترین غذاهای خطه آذربایجان میباشد که در این بخش برای شما طرز تهیه “کوفته تبریزی” با گوشت چرخ کرده را آماده کرده ایم.
لوبیا پلوی تبریزی

یک نهار ایرانی با لوبیا پلوی تبریزی + طرز تهیه

زمان مطالعه : 2 دقیقه
لوبیا پلوی تبریزی یک از غذای فوق العاده ایرانی است که سبک پخت تبریزی آن طمع و عطر بی نظیری به این غذا داده است ، امید واریم لذت ببرید
حلوای گردویی

طرز تهیه “حلوای گردویی” خوشمزه تبریز

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“حلوای گردویی” از سوغات های استان آذربایجان شرقی می باشد که طرز تهیه آن را در آشپزخانه نمناک می توانید ببینید.
بادمجان شکم پر

طرز تهیه “بادمجان شکم پر” تبریز

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“بادمجان شکم پر” تبریز یا قارنی یاریخ یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است.
کوفته تبریزی با مرغ

طرز تهیه “کوفته تبریزی با مرغ” معروف و پرطرفدار

زمان مطالعه : 2 دقیقه
کوفته های تبریز معروف است. از کوفته های بزرگ گوشت و برنج و لپه گرفته تا کوفته مرغ خوشمزه و لذیذ. “کوفته تبریزی با مرغ” از کوفته گوشت راحت تر است و سریع تر درست می شود.
قرابیه تبریز

طرز تهیه “قرابیه تبریز” خانگی با طعم بسیار خوشمزه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“قرابیه تبریز” نوعی شیرینی و کلوچه سنتی است که در شهرستان تبریز پخته می شود. طعم بسیار خوشمزه این شیرینی طرفداران زیادی را جمع کرده است.آموزش تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
خورش هویج

طرز تهیه “خورش هویج” تبریزی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“خورش هویج” الزاماً یک خورش شیرین نیست. اگر طرفدار خورش های ترش هستید، این خورش را با مزه ملس و ترش درست کنید. این غذا در کنار برنج برای 6 تا 8 نفر کافیست و در مدت 1 ساعت و 40 دقیقه آماده سرو می باشد.
کوکوی لوبیا سبز

طرز تهیه “کوکوی لوبیا سبز” تبریزی بدون گوشت

زمان مطالعه : 3 دقیقه
“کوکوی لوبیا سبز” تبریزی یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. و این مقدار برای 4 نفر کافی است.
کوکوی لوبیا سبزبا گوشت

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز تبریزی با گوشت

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“کوکوی لوبیا سبز با گوشت” یکی از چندین غذای سنتی و محلی تبریزی هاست.
آبگوشت دیزی سنگی

طرز تهیه “آبگوشت دیزی سنگی” تبریزی

زمان مطالعه : 3 دقیقه
برای تهیه “آبگوشت دیزی سنگی” گوشت و دنبه را پس از شستن 10 قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده ....
کوفته تبریزی با بلدرچین

طرز تهیه “کوفته تبریزی با بلدرچین” شکم پر بسیار لذیذ و متفاوت

زمان مطالعه : 2 دقیقه
طرز تهیه “کوفته تبریزی با بلدرچین” شکم پر را در آشپزخانه نمناک یاد بگیرید و برای خانواده یک غذای ایرانی بسیار خوشمزه و لذیذ را تهیه کنید.