کلم پلوی شیرازی کی از اصیل ترین غذاهای شیراز می باشد که در ایران طرفداران زیادی دارد طرز تهیه این غذا را در ادامه بخوانید.
شیراز شهر زیبایی و عطر و طعم است. قبل از هرچیزی بهتر است لیستی از شیرینی های معروف شیراز تهیه کنید و از طعم فوق العاده آنها لذت ببرید.
شهر شیراز علاوه بر جاذبه های گردشگری زیبا و مردم خونگرمی که دارد، به دلیل تنوع غذایی زیاد و غذاهای خوش رنگ و لعاب، مسافران زیادی را به خود جذب می کند.
“سالاد شیرازی” فوقالعاده ترین برای سرو در کنار غذاهای پلویی می باشد که درست کردن آن با لیمو ترش لذت دیگری دارد.
برای درست کردن ته چین شیرازی ابتدا فیله مرغ را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود…
“طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی” با لوبیا چشم بلبلی که غذایی پر از خاصیت و مواد فوق العاده مفید برای بدن است را به طور مرحله به مرحله در ادامه می خوانید.
شکر پلو شیرازی یکی از انواع پلوی سنتی ایران است که بیشتر در مهمانی های بزرگ سرو می شود.“شکر پلو شیرازی” اغلب با گوشت مرغ، گوشت بره یا بدون گوشت درست می شود.
“انار پلو” مخصوص شب یلدا و یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که شما در ادامه روش پخت این غذای خوشمزه و لذیذ ایرانی را یاد خواهید گرفت.
آش دوغ یکی از آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در هر شهری به سبک خاصی تهیه می شود و در این مطلب می توانید با طرز تهیه “آش دوغ شیرازی” آشنا شوید.
“کوفته هلو”ی شیرازی غذای محلی شیراز است. این کوفته فاقد هلو است و نامگذاری احتمالاً بخاطر تشابه اندازه کوفته با هلو است.
حلوا از دسر های معروف ایرانی و پرطرفدار است که در این مطلب طرز تهیه “حلوای شیرازی” را آموزش خواهیم داد.
در این بخش از غذاهای ایرانی آشپزخانه نمناک برای شما یک غذای شیرازی را در نظر گرفته ایم. با ما همراه باشید با دستور تهیه “کوفته سبزی شیرازی”.
“پلو اسفندی” در آباده که یکی از شهرهای استان فارس است، در روز اول اسفند ماه تهیه و آماده می شود. در این پلو، معمولاً از هفت نوع غلات و حبوبات استفاده می شود. نوع لوبیای آن را می توانید بنابر ذائقه تان تغییر دهید.
“خوراک بابونه” یک غذای شیرازی بسیار خوشمزه با روغن حیوانی می باشد.
یکی از غذاهای محلی ایران قنبرپلو شیرازی میباشد که با گوشت چرخ کرده و بسیار آسان تهیه می شود.