نکات مربا

خطر کپک مربا و ترفند کپک نزدن انواع مربا

زمان مطالعه : 2 دقیقه

کپک زدن مربا یکی از مشکلات رایج است و عوامل مختلفی می‌توانند باعث کپک زدن مربا شوند اما با رعایت برخی نکات ساده می‌توانید از کپک زدن مربای خانگی خود جلوگیری کنید.

راز کدبانوهای ماهر در نگهداری مربای خانگی

مربا یکی از خوراکی های پرمصرف است که خانم ها با انواع میوه های مختلف آن را درست می کنند، اما در نحوه نگهداری این مرباهای خانگی با مشکل مواجه هستند.

زمان مطالعه : 8 دقیقه

نکات مربای به؛ راز قرمز شدن، شکرک نزدن و له نشدن آن

اگر شماهم در فکر درست کردن "مربا به" خانگی هستید باید ترفند هایی در زمان پخت این مربا بلد باشید تا "مربا به" خوشمزه و با قوامی داشته باشید.

زمان مطالعه : 7 دقیقه

افراد گرم مزاج این مرباها رو نخورن لطفا

اگر جزو افراد گرم مزاج هستید بهتر است مربای به نخورید به جای آن مربای تمشک و آلبالو بخورید برای مزاج شما مناسب است.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

طرز تهیه “مربا پوست لیمو ترش” با دستوری راحت

“مربا پوست لیمو ترش” یک مربای بسیار خوش طعم است که میتوانید این مربای خانگی را برای تکمیل رسپی انواع دسر و تزیینات استفاده کنید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه مربای انجیر زرد با تمام فوت و فنش

مربای انجیر زرد یکی از مرباهای خوشمزه و پر خاصیت است، که نکات خاصی در زمان تهیه دارد و با رعایت آنها مربای خوشمزه تری خواهید داشت.

زمان مطالعه : 4 دقیقه

راه حل مربای انجیر تلخ، سفت، کپک و شکرک زده

مربای انجیر را طبق دستور تهیه آماده کرده اید اما تلخ یا ترش شده> سفت یا کدر است؟ کپک یا شکرک زده؟ راه حل شما اینجاست.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

اندازه شکر مربای توت فرنگی برای شکرک نزدن مربا

مربا توت فرنگی یکی از پر طرفدارترین مربا ها در سراسر جهان است که معمولا در وعده صبحانه خورده می شود، برای تهیه این مربا باید نکاتی را رعایت کنید.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

اصلی ترین نکات پخت مربا انجیر خانگی

برای اینکه بتوانید مربا انجیر را به صورت حرفه ای و خوش رنگ تهیه کنید باید نکات پخت مربا انجیر را به خوبی بدانید پس با ما همراه باشید.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

میزان کالری مرباهای پر مصرف چقدر است؟

برای اینکه بتوانید میزان کالری دریافتی به بدن را کنترل کنید و دچار چاقی نشوید ابتدا باید میزان کالری انواع مربا و مواد غذایی را بدانید پس با ما همراه باشید.

زمان مطالعه : 0 دقیقه

دستور تهیه “مربای خرما” بدون شکر خانگی

“مربای خرما” یک مربای سالم و مقوی است و چون در آن از شکر استفاده نمی شود هیچگونه ضرری برای بدن ندارد پس حتما آن را تهیه کنید و در وعده صبحانه نوش جان کنید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

دستور پخت “مربای گوجه سبز” (با هسته و بدون هسته)

گوجه سبز سیستم عصبی را تقویت می کند و کم خونی را از بین می برد پس برای اینکه از فواید آن همیشه استفاده کنید “مربای گوجه سبز” را تهیه کنید و در همه فصول استفاده کنید.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

دلیل شکرک زدن مربا و کپک زدن مربا + راه حل

“شکرک زدن مربا” و کپک زدن مربا یکی از مشکلاتی است که وقتی مربای خانگی تهیه می کنیم با آنها مواجه می شویم پس با ما همراه باشید تا نکات تهیه مربا را به شما آموزش دهیم.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

دستور تهیه “مربای گوجه فرنگی” خانگی

“مربای گوجه فرنگی” یک مربای ویژه است که به عنوان دسر هم شناخته می شود و می توانید آن را خیلی سریع در کمتر از 40 دقیقه تهیه کنید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “مربای انجیر سیاه” تازه و درسته

مربای انجیر در سرتاسر دنیا از جمله محبوب ترین و پرفروش ترین مرباها است که در کنار غذای اصلی هم گاهی به عنوان طعم دهنده و تزئین غذا استفاده می شود.

زمان مطالعه : 2 دقیقه
صفحه 1 از 2