نکات مربا
نکات مربای به؛ راز قرمز شدن، شکرک نزدن و له نشدن آن
زمان مطالعه : 5 دقیقه
اگر شماهم در فکر درست کردن "مربا به" خانگی هستید باید ترفند هایی در زمان پخت این مربا بلد باشید تا "مربا به" خوشمزه و با قوامی داشته باشید.
افراد گرم مزاج این مرباها رو نخورن لطفا
زمان مطالعه : 3 دقیقه
اگر جزو افراد گرم مزاج هستید بهتر است مربای به نخورید به جای آن مربای تمشک و آلبالو بخورید برای مزاج شما مناسب است.
طرز تهیه “مربا پوست لیمو ترش” با دستوری راحت
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“مربا پوست لیمو ترش” یک مربای بسیار خوش طعم است که میتوانید این مربای خانگی را برای تکمیل رسپی انواع دسر و تزیینات استفاده کنید.
راز کدبانوهای ماهر در نگهداری مربای خانگی
زمان مطالعه : 6 دقیقه
مربا یکی از خوراکی های پرمصرف است که خانم ها با انواع میوه های مختلف آن را درست می کنند، اما در نحوه نگهداری این مرباهای خانگی با مشکل مواجه هستند.
طرز تهیه مربای انجیر زرد با تمام فوت و فنش
زمان مطالعه : 3 دقیقه
مربای انجیر زرد یکی از مرباهای خوشمزه و پر خاصیت است، که نکات خاصی در زمان تهیه دارد و با رعایت آنها مربای خوشمزه تری خواهید داشت.
راه حل مربای انجیر تلخ، سفت، کپک و شکرک زده
زمان مطالعه : 3 دقیقه
مربای انجیر را طبق دستور تهیه آماده کرده اید اما تلخ یا ترش شده> سفت یا کدر است؟ کپک یا شکرک زده؟ راه حل شما اینجاست.
اندازه شکر مربای توت فرنگی برای شکرک نزدن مربا
زمان مطالعه : 3 دقیقه
مربا توت فرنگی یکی از پر طرفدارترین مربا ها در سراسر جهان است که معمولا در وعده صبحانه خورده می شود، برای تهیه این مربا باید نکاتی را رعایت کنید.
اصلی ترین نکات پخت مربا انجیر خانگی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
برای اینکه بتوانید مربا انجیر را به صورت حرفه ای و خوش رنگ تهیه کنید باید نکات پخت مربا انجیر را به خوبی بدانید پس با ما همراه باشید.
میزان کالری مرباهای پر مصرف چقدر است؟
زمان مطالعه : 4 دقیقه
برای اینکه بتوانید میزان کالری دریافتی به بدن را کنترل کنید و دچار چاقی نشوید ابتدا باید میزان کالری انواع مربا و مواد غذایی را بدانید پس با ما همراه باشید.
دستور تهیه “مربای خرما” بدون شکر خانگی
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“مربای خرما” یک مربای سالم و مقوی است و چون در آن از شکر استفاده نمی شود هیچگونه ضرری برای بدن ندارد پس حتما آن را تهیه کنید و در وعده صبحانه نوش جان کنید.
دستور پخت “مربای گوجه سبز” (با هسته و بدون هسته)
زمان مطالعه : 2 دقیقه
گوجه سبز سیستم عصبی را تقویت می کند و کم خونی را از بین می برد پس برای اینکه از فواید آن همیشه استفاده کنید “مربای گوجه سبز” را تهیه کنید و در همه فصول استفاده کنید.
دلیل شکرک زدن مربا و کپک زدن مربا + راه حل
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“شکرک زدن مربا” و کپک زدن مربا یکی از مشکلاتی است که وقتی مربای خانگی تهیه می کنیم با آنها مواجه می شویم پس با ما همراه باشید تا نکات تهیه مربا را به شما آموزش دهیم.
دستور تهیه “مربای گوجه فرنگی” خانگی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“مربای گوجه فرنگی” یک مربای ویژه است که به عنوان دسر هم شناخته می شود و می توانید آن را خیلی سریع در کمتر از 40 دقیقه تهیه کنید.
طرز تهیه “مربای انجیر سیاه” تازه و درسته
زمان مطالعه : 2 دقیقه
مربای انجیر در سرتاسر دنیا از جمله محبوب ترین و پرفروش ترین مرباها است که در کنار غذای اصلی هم گاهی به عنوان طعم دهنده و تزئین غذا استفاده می شود.
چگونه یک “مربای انجیر خشک” خوشمره درست کنیم؟
زمان مطالعه : 3 دقیقه
مربای انجیرخشک یک مربای ساده است که تنها از ترکیب انجیر خشک، شکر و آب لیمو درست می شود و برای تهیه آن نیازی به هیچ افزدونی دیگری نیست.
صفحه 1 از 2 صفحه بعدی