نحوه رفتار با فردی که بیماری سختی دارد و ممکن است زمان زیادی زنده نباشد، بسیار مهم است. شما می توانید با بودن در کنار آن ها و رفتارهای صحیح به بیماران روحیه بدهید.
اگر زن یا شوهر شما مبتلا به بیماری سختی می باشند، با کارها و رفتارهای مناسب می توانید به بهبودی روحی و جسمی سریع تر همسرتان کمک کنید.
اختلال دو قطبی یکی از بیماری های روانی است که مانند افسردگی خود را بروز می دهد و عدم آگاهی از نحوه برخورد با این بیماران می تواند آسیب جدی به آن ها بزند.
بیماران مبتلا به اختلال شخصیت مرزی همانطور که از نامش پیداست،شخصیت های مرزی دارند و همیشه روی لبه یک خط یا مرز در حرکت هستند.
اسکیزوفرنی بیماری اختلال شخیصتی است که در آن فرد رفتارهای غیر متعارفی از خود بروز می دهد و نحوه رفتار با این بیماران تاثیر بسزایی در روند بهبودیشان میگذارد.
مبارزه با سرطان به تنهایی از سوی فرد مبتلا بسیار سخت است و اطرافیان بیمار نیز باید با روش های رفتار با وی آشنا باشند تا در بهبود او سهیم شوند.
شاید شما نیز در این موقعیت قرار گرفته اید که یکی از اطرافیانتان در حال مرگ است و برای شما مجهول است که چه رفتاری باید در قبال این بیماران داشته باشید.
بعد از آنکه متوجه بیمار سخت دوست یا عضوی از خانواده می شوید بایستی رفتارتان را سنجیده تر کنید، یک بیمار سرطانی به تمام گفته ها و برخوردهای دیگران حساس خواهد بود و تاثیر خواهد گرفت.
برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا باید از افراد مبتلا به کروناویروس دوتا سه هفته دوری کنید اما بعد از بهبودی نباید رفتار غلط و نادرستی با آن ها داشته باشید.
بیماری لک و پیس علاوه بر مشکلات پوستی و زیبایی روی اعتماد به نفس مبتلایان نیز تاثیر جدی داردکه در این مطلب به چگونگی رفتار با کودکان مبتلا به این بیماری می پردازیم.
زمانی که برای ملاقات بیمار به بیمارستان یا کلینیک درمانی رفته اید باید برخی نکات را رعایت کنید ، نکاتی که علاوه بر حفظ شخصیت محترم شما از ناراحتی احتمالی بیماران جلوگیری کند.