دلمه

دلمه بادمجان حصیری
از بین غذاهایی که می توان با بادمجان تهیه کرد “دلمه بادمجان حصیری” یک پیشنهاد عالی و مناسب برای کسانی است که به دنبال غذای سبک برای وعده شام هستند.
دلمه سیب زمینی

آموزش تهیه دلمه سیب زمینی ایتالیایی با روش ساده و عالی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
حتما پیش از این دلمه سیب زمینی را چشیده اید، اما اگر فکر می کنید که بمب کالری است و به درد رژیم های کاهش وزن نمی خورد، سخت در اشتباه هستید.
دلمه فلفل دلمه‌ ای

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

زمان مطالعه : 2 دقیقه
دلمه فلفل دلمه ای یک غذای ایرانی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که در ادامه طرز تهیه آن را شرح خواهیم داد.
دلمه سیراب شیردان

کامل ترین آموزش درست کردن “دلمه سیراب شیردان”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“دلمه سیراب شیردان” یا سُغدو از غذاهای محلی لرستان است که با سیرابی و گوش چزخ کرده و سبزیجات درست می شود و بسیار مغذی و سالم است.
دلمه بادمجان

طرز تهیه “دلمه بادمجان”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“دلمه بادمجان” غذایی واقعا خوشمزه و به سبک ایرانی می باشد که طرز تهیه آن را می توانید در آشپزخونه نمناک مشاهده نمایید.
دلمه‌ پیاز با کینوآی سیاه

طرز تهیه دلمه پیاز با کینوآی سیاه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
کینوآ گیاهی است که به خاطر دانه های خوراکی اش کاشته می شود و نحوه طبخ دانه های آنها شبیه به برنج است. بنابراین می توانید برای درست کردن این دلمه بجای کینوآ از برنج استفاده کنید.
دلمه برگ مو

طرز تهیه “دلمه برگ مو” بروجردی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
دلمه برگ مو بروجردی از غذاهای محلی بروجرد است. “دلمه برگ مو” بروجرد علاوه بر مواد معمول دلمه در دیگر مناطق، باقلا و ماست کم چرب دارد و در اصل در تهیه آن از روغن حیوانی استفاده می شود.
دلمه تره فرنگی

طرز تهیه “دلمه تره فرنگی”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
دلمه دستور تهیه های بسیار متنوعی دارد و هر کدام طعم و خصوصیت خاص خودشان را دارند.در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه “دلمه تره فرنگی” را آموزش خواهیم داد.
کدوی شکم پر

طرز تهیه “کدوی شکم پر” با ادویه یک دستور متنوع و خوشمزه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“کدوی شکم پر” با ادویه یک غذای کامل به حساب می آید که می توانید به عنوان غذای اصلی میل کنید.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.
دلمه پیاز

بهترین نوع درست کردن “دلمه پیاز”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
ادویه، نمک، فلفل، پیاز ، گوشت، لپه، جعفری و شکر همگی گرم هستند و فقط برنج آبکش شده سرد است پس “دلمه پیاز” غذایی گرم و مناسب سردمزاجان میباشد.
دلمه کاهو چینی

طرز تهیه “دلمه کاهو چینی”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
کاهو و خامه سرد و تر هستند ولی مرغ گرم و تر است، زیتون گرم و خشک. در کل مواد موجود در این غذا با هم خنثی و معتدل هستند.طرز تهیه “دلمه کاهو چینی” را در آشپزخانه نمناک ببینید.
دلمه برگ مو لبنانی

دستورپخت عالی “دلمه برگ مو لبنانی”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
دلمه برگ مو یکی از غذاهای سنتی بسیار پر طرفدار است که در مناطق مختلف به شکل های متفاوتی طبخ می شود.در لبنان هم علاوه بر طعم متفاوت آن با دلمه برگ مو ایرانی، شکل ظاهری آن هم تفاوت دارد.
دلمه فلفل سبز

طرز تهیه “دلمه فلفل سبز” با مایکروفر

زمان مطالعه : 2 دقیقه
در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه “دلمه فلفل سبز” با مایکروفر را آموزش خواهیم داد.این غذای ایرانی را تهیه کرده و لذت ببرید.
صدف شکم پر

طرز تهیه صدف شکم پر یا دلمه صدف Midye Dolma ( ترکیه )

زمان مطالعه : 1 دقیقه
این صدف های کوچک با برنج و گوشت صدف پر شده اند و با لیمو سرو می شوند و بسیار لذیذ هستند .
دلمه کدو سبز

طرز تهیه “دلمه کدو سبز” با طعم لذیذ و دلچسب

زمان مطالعه : 2 دقیقه
دلمه یکی از غذاهای محبوب ایران است.در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه “دلمه کدو سبز” را در آشپزخانه نمناک آموزش دهیم پس همراه ما باشید.
صفحه 1 از 2