دلمه

دلمه برگ مو تبریزی
دلمه برگ مو یکی از غذاهای مهم ترکی است که با رعایت یک سری ترفند ها در هنگام پخت دلمه برگ مو لذیذ تری خواهید داشت.
دلمه برگ مو

بهترین برگ مو برای خوشمزه تر شدن دلمه

تاریخ انتشار : 20 خرداد 1402زمان مطالعه : 2 دقیقه
برای درست کردن یک دلمه خوشمزه و لذیذ علاوه برمواد میانی جنس برگ هم تاثیر زیادی در این موضوع خواهد داشت.
سبزی دلمه

داخل دلمه، چه سبزی و چقدر بریزم؟

زمان مطالعه : 4 دقیقه
دلمه یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی می باشد که انواع مختلفی دارد اما مواد داخل آن ها یکسان است و از سبزی های معطر در مواد آن استفاده می شود.
خوشمزه شدن دلمه

هر نوع دلمه ای با این ترفند، خوشمزه تر میشه

زمان مطالعه : 3 دقیقه
فرقی نمیکند قصد پخت چه نوع دلمه ای دارید، دلمه برگ مو یا بادمجان و ... مهم ترفندی است که طعم و عطر غذای شما را برای میهمانان به یاد ماندنی می سازد.
دلمه برگ مو

طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی

زمان مطالعه : 3 دقیقه
“دلمه برگ مو”، یکی از لذیذترین غذاهای فصل بهار است که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می رسد، ولی مرحله آماده‌سازی سخت و وقت گیری دارد.
دلمه برگ مو

این نکات دلمه برای هر خانمی لازمه که بدونه !

زمان مطالعه : 3 دقیقه
دلمه برگ مو یکی از دلمه های پر طرفدار در ایران می باشد که از محبوبیت خاصی برخوردار است با در نظر گرفتن چند نکته این غذا را عالی تهیه کنید.
دلمه

دلمه چیست؟ آشنایی با تاریخچه و انواع دلمه

زمان مطالعه : 4 دقیقه
دلمه یکی از غذاهای محبوب در خاورمیانه و مناطقی مانند بالکان، قفقاز، روسیه و آسیای مرکزی است. اینکه اولین بار چه زمانی دلمه پخته شده بین کشورهای ترکیه، ایران و ارمنستان شک و شبهه وجود دارد.
دلمه بادمجان حصیری

“دلمه بادمجان حصیری” | شام سبک و خوشمزه

زمان مطالعه : 3 دقیقه
از بین غذاهایی که می توان با بادمجان تهیه کرد “دلمه بادمجان حصیری” یک پیشنهاد عالی و مناسب برای کسانی است که به دنبال غذای سبک برای وعده شام هستند.
دلمه سیب زمینی

آموزش تهیه دلمه سیب زمینی ایتالیایی با روش ساده و عالی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
حتما پیش از این دلمه سیب زمینی را چشیده اید، اما اگر فکر می کنید که بمب کالری است و به درد رژیم های کاهش وزن نمی خورد، سخت در اشتباه هستید.
دلمه فلفل دلمه‌ ای

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

زمان مطالعه : 2 دقیقه
دلمه فلفل دلمه ای یک غذای ایرانی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که در ادامه طرز تهیه آن را شرح خواهیم داد.
دلمه سیراب شیردان

کامل ترین آموزش درست کردن “دلمه سیراب شیردان”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“دلمه سیراب شیردان” یا سُغدو از غذاهای محلی لرستان است که با سیرابی و گوش چزخ کرده و سبزیجات درست می شود و بسیار مغذی و سالم است.
دلمه بادمجان

طرز تهیه “دلمه بادمجان”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“دلمه بادمجان” غذایی واقعا خوشمزه و به سبک ایرانی می باشد که طرز تهیه آن را می توانید در آشپزخونه نمناک مشاهده نمایید.
دلمه‌ پیاز با کینوآی سیاه

طرز تهیه دلمه پیاز با کینوآی سیاه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
کینوآ گیاهی است که به خاطر دانه های خوراکی اش کاشته می شود و نحوه طبخ دانه های آنها شبیه به برنج است. بنابراین می توانید برای درست کردن این دلمه بجای کینوآ از برنج استفاده کنید.
دلمه برگ مو

طرز تهیه “دلمه برگ مو” بروجردی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
دلمه برگ مو بروجردی از غذاهای محلی بروجرد است. “دلمه برگ مو” بروجرد علاوه بر مواد معمول دلمه در دیگر مناطق، باقلا و ماست کم چرب دارد و در اصل در تهیه آن از روغن حیوانی استفاده می شود.
دلمه تره فرنگی

طرز تهیه “دلمه تره فرنگی”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
دلمه دستور تهیه های بسیار متنوعی دارد و هر کدام طعم و خصوصیت خاص خودشان را دارند.در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه “دلمه تره فرنگی” را آموزش خواهیم داد.
صفحه 1 از 3