غداهای محلی کرمانشاه

خورش خلال کرمانشاه
خورش خلال یک خورش کرمانشاهی معروف و خوشمزه که در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه آن را شرح خواهیم داد.
آش عباسعلی

طرز تهیه “آش عباسعلی” کرمانشاهی با مواد اولیه مفید

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“آش عباسعلی” کرمانشاهی یک آش بسیار مقوی است که ترکیباتی غنی پروتئین و املاح معدنی همچون زینک دارد. برای داشتن یک وعده غذایی کامل این آش گزینه ی خوبی است.
نان خرمایی

“نان خرمایی” خوشمزه و معروف کرمانشاه + طرز تهیه

زمان مطالعه : 2 دقیقه
شیرینی نان خرمایی با مغز خرما و گردو یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است.
نان کاک

طرز تهیه نان کاک کرمانشاهی در خانه

زمان مطالعه : 2 دقیقه
برای درست کردن نان کاک نیازمند آرد گندم و مخمر خشک می باشید که لازمه ی درست کردن شیرینی شما می باشد.
سورانه

طرز تهیه “سورانه” غذای محلی کرمانشاهی ها

زمان مطالعه : 1 دقیقه
سورانه یک نوع بورانی و از غذا های خوشمزه محلی کرمانشاه در فصل بهار است. “سورانه” نام گیاهی خودرو و شبیه تره و سیر که در انتها به رنگ ارغوانی است و علت نام گذاری آن در زبان محلی به همین دلیل است.
دست پیچ کرمانشاه

طرز تهیه “دست پیچ کرمانشاه”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
همانطور که از نام “دست پیچ کرمانشاه” مشخص می باشد،این غذا از غذاهای محلی کشورمان است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
سوپ ترخینه

طرز تهیه “سوپ ترخینه” کرمانشاهی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“سوپ ترخینه” یکی از غذاهای محلی کرمانشاه است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
سیب پلوی کرمانشاهی

طرز تهیه سیب پلوی کرمانشاهی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
سیب پلوی کرمانشاهی بومی شهر کرمانشاه است که منظور از سیب در این غذا سیب زمینی می باشد.
هلو کباب کرمانشاهی

شیوه کامل درست کردن “هلو کباب کرمانشاهی”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“هلو کباب کرمانشاهی” اگر با گوشت و روغن همان منطقه که از مرغوبیت بالایی برخوردار است درست شود به مراتب لذیذتر هم خواهد بود.
دنده کباب سنتی کرمانشاه

طرز تهیه “دنده کباب سنتی” کرمانشاه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
دنده کباب نام آشنا ترین غذا در کرمانشاه است که با دنده ی گوسفند و به شیوه ای بسیار ساده قابل تهیه می باشد که در ادامه با دستور پخت “دنده کباب سنتی” کرمانشاهی آشنا خواهید شد.