غداهای محلی کرمانشاه
طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی مجلسی اصل
زمان مطالعه : 4 دقیقه
خورش خلال یک خورش کرمانشاهی معروف و خوشمزه که در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه آن را شرح خواهیم داد.
طرز تهیه “آش عباسعلی” کرمانشاهی با مواد اولیه مفید
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“آش عباسعلی” کرمانشاهی یک آش بسیار مقوی است که ترکیباتی غنی پروتئین و املاح معدنی همچون زینک دارد. برای داشتن یک وعده غذایی کامل این آش گزینه ی خوبی است.
“نان خرمایی” خوشمزه و معروف کرمانشاه + طرز تهیه
زمان مطالعه : 2 دقیقه
شیرینی نان خرمایی با مغز خرما و گردو یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است.
طرز تهیه نان کاک کرمانشاهی در خانه
زمان مطالعه : 2 دقیقه
برای درست کردن نان کاک نیازمند آرد گندم و مخمر خشک می باشید که لازمه ی درست کردن شیرینی شما می باشد.
طرز تهیه “سورانه” غذای محلی کرمانشاهی ها
زمان مطالعه : 1 دقیقه
سورانه یک نوع بورانی و از غذا های خوشمزه محلی کرمانشاه در فصل بهار است. “سورانه” نام گیاهی خودرو و شبیه تره و سیر که در انتها به رنگ ارغوانی است و علت نام گذاری آن در زبان محلی به همین دلیل است.
طرز تهیه “دست پیچ کرمانشاه”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
همانطور که از نام “دست پیچ کرمانشاه” مشخص می باشد،این غذا از غذاهای محلی کشورمان است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
طرز تهیه “سوپ ترخینه” کرمانشاهی
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“سوپ ترخینه” یکی از غذاهای محلی کرمانشاه است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه سیب پلوی کرمانشاهی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
سیب پلوی کرمانشاهی بومی شهر کرمانشاه است که منظور از سیب در این غذا سیب زمینی می باشد.
شیوه کامل درست کردن “هلو کباب کرمانشاهی”
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“هلو کباب کرمانشاهی” اگر با گوشت و روغن همان منطقه که از مرغوبیت بالایی برخوردار است درست شود به مراتب لذیذتر هم خواهد بود.
طرز تهیه “دنده کباب سنتی” کرمانشاه
زمان مطالعه : 1 دقیقه
دنده کباب نام آشنا ترین غذا در کرمانشاه است که با دنده ی گوسفند و به شیوه ای بسیار ساده قابل تهیه می باشد که در ادامه با دستور پخت “دنده کباب سنتی” کرمانشاهی آشنا خواهید شد.