غذاهای محلی کردی

نحوه پخت و مواد لازم “برویشین” غدای محلی کردستان

زمان مطالعه : 2 دقیقه

“برویشین” از غذاهای محلی استان کردستان است که از ترکیبات بسیار ساده ای تشکیل می شود اما طعم دلنشینی دارد.

طرز تهیه “عدسی با رشته”

“عدسی با رشته” یکی از غذاهای محلی شهر سقز در کردستان است.این غذا ظاهری بسیار شبیه به عدسی معمولی دارد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه آش “دانه کولانه” خوشمزه خطه کردستان

این آش جز غذاهای تقریبا مناسبتی خطه کردستان می باشد که هنگام اولین رویش دندان های شیری کودکان تهیه و بین اقوام پخش می شود اما در فصل های سرد سال بنا بر ذائقه افراد طبخ می گردد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “خورش تره” با گوشت ، یک رقیب جدی برای قورمه سبزی

همانطور که از اسم این غذا مشخص است، تره بخش اصلی این وعده خوشمزه را تشکیل می دهد. “خورش تره” کردی غذایی سبک و خوش طعم است که می توانید آن را به راحتی تهیه و استفاده کنید.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه “آش دوغ کردی”

آش سنتی کرمانشاه و بسیار خوش طعم که به “آش دوغ کردی” معروف می باشد را در این بخش از آشپزخانه نمناک آموزش می بینید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه