شهر مشهد علاوه بر شهرتی که به دلیل اماکن زیارتی دارد، در تنوع و طعم غذاهایش بسیار معروف است. از غذاهای محلی معروف مشهد می توان به ساطری پلو اشاره کرد.
“دیگچه مشهدی” یک دسر خوشمزه مشهدی است که در ایام عزاداری بیشتر پخته میشود و طرفدارن بسیاری دارد .
“اشکنه” چند طرز تهیه مختلف دارد که با سیب زمینی و حتی کشک هم درست می شود که یک غذای اصیل ایرانی می باشد.
“شله مشهدی” که در مشهد فقط با نام شُله شناخته می شود، غذایی از خانواده آش ها است. مواد اصلی این غذا گوشت، حبوبات و ادویهٔ فراوان است که می توان برای خوشمزه و مقوی تر شدن این غذا، مقداری مغز قلم گاو به آن اضافه کرد.
خورش “قیمه مشهدی” ، خورشتی خوشمزه و دلچسب است که عمده مواد مصرفی در این خورش گوشت خورشتی، لیمو عمانی، رب گوجه فرنگی و ادویه جاتی مانند هل سبز، پودر جوز هندی، زنجبیل و فلفل سیاه می باشد.
شیرینی پادرازی درست کنید و با کمک طرز تهیه شیرینی خانگی برای عید از میهمانان خود پذیرایی کنید. “شیرینی پادرازی” یک شیرینی مشهدی و پرطرفدار است.