OCD یا همان وسواس فکری ، اختلالی است که فرد را در زندگی و تصمیم گیری های مختلف دچار مشکل می کند اینجاست که رفتار صحیح شما نقش مهمی ایفا می کند.
وسواس فکری را چگونه تشخیص دهیم و درمان کنیم؟ در این مطلب به این سوالات پاسخ میدهیم.
درگیری ذهنی و فکر و خیال زیاد بعد از گذشت مدت طولانی آزار دهنده میشود اما میتوانید با راه حل های کارآمد از این مشکل رهایی پیدا کنید.
وسواس به خرج دادن در هر چیزی از خصوصیاتی است که با ماه تولد افراد ارتباط دارد بنابراین میتوان وسواسی بودن را به ماه تولد هر فرد نسبت داد.
افسردگی و دیگر اختلالات روانی مانند وسواس از رایج ترین اختلالات هستند که نسبت به جنسیت افراد شیوع آن بیشتر یا کمتر می باشد این بخاطر تفاوت هورمونی می باشد.
کمک کردن به دیگران و رفع مشکلات بزرگ و کوچک آنها، بدون شک از بهترین روش های کمک به هم نوعان می باشد. اما آیا چیزی در مورد وسواس کمک به دیگران شنیده اید؟
برخی افراد قبل از اتخاذ هر تصمیمی مدام در حال فکر کردن به آن موضوع هستند، خصوصیت نشخوار و وسواس فکری در متولدین برخی ماه ها بیشتر دیده میشود.
وسواس فکری، عقاید، افکار، عمل یا تصویر های ذهنی هستند که مزاحم و نامناسب می باشند و موجب اضطراب و پریشانی می شوند و راه های درمانی مختلفی دارد.
اشخاصی که به اختلال “وسواس فکری” (OCD) مبتلا هستند، با یک نوع عادت مشابه اجبار، روبرو هستند که در بازه زمانی کوتاه مدتی امکان درمان آنها وجود دارد.
اختلال وسواس فکری-عملی (OCD) یک اختلال اضطراب است که مشخصه ی آن افکار غیرقابل کنترل و ناخواسته و الگوهای مکرر رفتاری است که شما برای انجام آنها احساس اجبار می کنید.
هومیوپاتی یکی از موثرترین شیوه های درمان انواع وسواس فکری است که در این روش درمان اصل بر یافتن ریشه های اصلی وسواس فکری و عملی است .
محققان در جدیدترین تحقیقات خود به فایده ای جالب از جویدن آدامس رسیده اند که رابطه ای مستقیم با ذهن و افکار ناخاسته دارد. اگر افکار ناخواسته در ذهنتان مدام تکرار می شود به سراغ جویدن آدامس بروید.