معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: این زیرسویه نیز از زیرشاخههای اُمیکرون است و دنیا اطلاعات زیادی از آن ندارد.
معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: احتمال ادامه روند افزایشی کرونا وجود دارد و فعلا زندگیمان با کرونا خواهد بود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: بر اساس آزمایشات انجام شده کرونا در استان چند مورد از زیر سویه جدید اُمیکرون در آذربایجان شرقی مشاهده شده است.
رئیس مرکز تحقیقات ویروسشناسی گفت: پیشبینیها حاکی از این است که خیزش موج هشتم ویروس کرونا از اوائل دی ماه شروع شده و تا اسفند ادامه یافته و تا آخر سال کاهش یابد.
سخنگوی وزارت بهداشت از مشاهده نخستین مورد ابتلا به زیرسویه های جدید اومیکرون در کشور خبر داد.
بسیاری تصور میکنند همه گیری ویروس کرونا پایان یافته اما هنوز سویه های جدید در حال گسترش هستند. بی توجهی به علائم کرونای جدید، خطرات جدی تر را به همراه دارد.
افزایش امار ابتلا به بیماری کووید-19 خبر از شیوع سویهی جدید ویروس کرونا را میدهد که شناخت علائم این سویه ی جدید به تشخیص سریع تر و پیشگیری از کرونا کمک میکند.
یک متخصص بیماریهای عفونی به تشریح علائم زیرسویههای جدید اُمیکرون پرداخت.
عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا گفت: دو زیر سویه BA4 و BA5 وارد کشور شدهاند.
معاون درمان ستاد کرونای استان تهران گفت: احتمالا اگر قرار باشد موج هفتم به وقوع بپیوندد این زمان برای هفته اول اردیبهشت ماه پیشبینی میشود.
یک اپیدمیولوژیست گفت: با توجه به تعطیلات، سفرها، افزایش مراودات، دید و بازدیدها و… احتمالا وقوع موج هفتم بین دو تا شش هفته به طول انجامد.
یک متخصص بیماریهای عفونی با اشاره به وجود چندین زیرگروه در سویه امیکرون، گفت: همین مسئله موجب شده احتمال ابتلای چندین باره افراد به این سویه در کوتاه مدت وجود داشته باشد.
عضو کمیته علمی کرونا، ضمن تشریح شرایط کرونا در کشور، گفت: طی روزهای آتی موارد ابتلا و مرگ و میر کمتر هم خواهد شد تا بالاخره مردم یک نفس راحت بکشند.
عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا گفت: داریم به سمتی میرویم که اُمیکرون را کنترل کنیم.
پزشکان و متخصصان تاکید میکنند فرد واکسینه شده هم میتواند ناقل امیکرون باشند و باید پروتکلها رعایت شود.