در این مطلب همراه یکدیگر به سفری 10 دقیقهای میرویم؛ و با 10 دقیقه زمان گذاشتن و خواندن این مقاله، به طور عملی با وظایف مدیر دیجیتال مارکتینگ و کارشناس دیجیتال مارکتینگ آشنا میشویم.
برای یادگیری دیجیتال مارکتینگ، اولین کارمان جستجوی «دوره دیجیتال مارکتینگ» در گوگل است. نتیجه این جستجو یک لیست طولانی از دورهها است و در آخر هم متوجه نمیشویم چه چیزی در انتظارمان است. امروز میخواهیم به شما کمک کنیم بهترین دوره را پیدا کنید.
یکی از مباحث پرسروصدای این روزها بین کسب وکارها و کارجویان، دیجیتال مارکتینگ است. کارجویان برای رسیدن به موقعیت های شغلی جذاب تر به دنبال یادگیری دیجیتال مارکتینگ هستند.
دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال برای جذب مشتریان جدید از کانال های دیجیتال مارکتینگ از جمله اینترنت، شبکه های اجتماعی و پیام رسانی می باشد.
بازاریابی همواره بهترین راه برای نمایش و توصیف کسب و کار می باشد که امروزه بهترین ابراز برای بازاریابی، دیجیتال مارکتینگ و استفاده از بستر اینترنت برای این مسیر می باشد.
تبلیغات گوگل و دیجیتال مارکتینگ و تاثیر آن بر روی سایت ها غیر قابل چشم پوشی می باشد. داشتن طراحی سایت حرفه ای ، بودن در صفحه اول گوگل و همچنین دیجیتال مارکتینگ دغدغه هر مدیر سایتی یا دارنده کسب و کاری می باشد.
با توصیه یکی از دوستان نزدیکم با شیوه جدیدی از بازاریابی آشنا شدم و از زمانی که اقدام به تغییرات سایتم منطبق با آن پیشنهادات کردم، اتفاق شگرفی در میزان مراجعات واقعی برای خدمات دهی به مشتریانم را تجربه کردم.
تعریفی که می توان برای آن نمود این است که دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال به ابزارهای الکترونیکی (کامپیوتر، تبلت، تلفن و …) برای ارائه تجربه ای خاص به مخاطبان کمک می کند. تعریف دیجیتال مارکتینگ در ظاهر بسیار ساده به نظر می رسد ولی برخلاف تصور عموم خیلی هم شناخته شده نیست.