درباره مصرف ماهی تیلاپیا تردیدهایی وجود دارد که موجب افزایش نگرانی شده و درنتیجه بسیاری از افراد ادعا می کنند که ماهی تیلاپیا برای سلامت انسان مضر است و نباید مصرف شود.
واردات ماهی تیلاپیا نسبت به سال های قبل کاهش یافته است و تولید آن همانند دیگر گونه های آبزی در داخل تاثیری بر بازار هیچ یک از ماهیان ندارد.
ماهی را با مواد مختلفی می توان مزه دار کرد، و احتمالا تیلاپیایی که در آب پرتقال، ریحان و سیر پخته می شود حتما طعم خوبی پیدا می کند.
اصلیت تیلاپیا این ماهی خوشمزه به آفریقا باز می گردد؛ اما به تازگی مصرف آن در نقاط دیگر جهان نیز متداول شده است. به سرعت و راحتی آماده می شود و ارزان است.
ماهی تیلاپیا عنوان غذایی است که امروز قصد داریم طرز تهیه آن را به شما عزیزان آموزش دهیم.می خواهیم این ماهی خوشمزه و لذیذ را با سیر و لیمو درست کنیم.
طرز تهیه ماهی تیلاپیا در فر برای افرادی که از طرفداران غذاهای پرخاصیت دریایی هستند. فیله های ماهی تیلاپیا را با ادویه ها و جعفری مخلوط کنید و اجازه دهید تا خوب مزه دار شود.