علی مصفا

بیوگرافی جذاب لیلا حاتمی + عکس فرزندانش
زمان مطالعه : 8 دقیقه
“لیلا حاتمی” بازیگر سینما و تلویزیون دختر مرحوم علی حاتمی کارگردان مشهور سینما و همسر علی مصفا بازیگر سینما و تلویزیون است که دو فرزند دارد.

تولد چهره های مشهور ایرانی در 11 آذر
زمان مطالعه : 1 دقیقه
امروز 11 آذر همزمان با سالروز تولد علی مصفا و سالار عقیلی از چهره های مشهور ایرانی است که در ادامه شما را بیشتر با آنها آشنا میکنیم.

ساخت سهراب شهید ثالث به تعویق افتاد
تاریخ انتشار : 18 آذر 1399زمان مطالعه : 1 دقیقه
ساخت فیلم سینمایی سهراب شهید ثالث با بازی علی مصفا به دلیل شدت شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاد.

فیلم دوئت با نگار جواهریان در سینمای آنلاین
فیلم دوئت با بازی علی مصفا، نگار جواهریان و هدیه تهرانی در سینمای آنلاین به نمایش درآمد.

جهان با من برقص به نمایش خانگی آمد
تاریخ انتشار : 3 تیر 1399زمان مطالعه : 2 دقیقه
فیلم سینمایی جهان با من برقص ساخته سروش صحت در شبکه نمایش خانگی توزیع شد.

سال دوم دانشکده من به نمایش خانگی می آید
تاریخ انتشار : 11 خرداد 1399زمان مطالعه : 1 دقیقه
فیلم سینمایی سال دوم دانشکده من با بازی علی مصفا و پدرام شریفی به زودی به نمایش خانگی می آید.

مردی بدون سایه به نمایش خانگی می آید
تاریخ انتشار : 20 فروردین 1399زمان مطالعه : 1 دقیقه
فیلم سینمایی مردی بدون سایه با بازی لیلا حاتمی ، علی مصفا و امیر آقایی به نمایش خانگی می آید.

علی مصفا و حمید فرخ نژاد با فیلم چاقی در نمایش خانگی
تاریخ انتشار : 24 بهمن 1398زمان مطالعه : 1 دقیقه
فیلم چاقی به کارگردانی راما قویدل و بازی علی مصفا و حمید فرخ نژاد در شبکه نمایش خانگی توزیع شد.

اکران جهان با من برقص به 13 دی موکول شد
تاریخ انتشار : 3 دی 1398زمان مطالعه : 2 دقیقه
فیلم سینمایی جهان با من برقص با چندین روز تاخیر از 13 دی در سینماهای کشور اکران میشود.

تصاویری از هنرمندان در مراسم ختم پدر علی مصفا
تاریخ انتشار : 14 آبان 1398زمان مطالعه : 1 دقیقه
مراسم ختم استاد مظاهر مصفا ، پدر علی مصفا بازیگر کشورمان با حضور هنرمندانی چون علی نصیریان و نگار جواهریان برگزار شد.

علی مصفا و جواد عزتی در جشنواره شب های سیاه تالین
تاریخ انتشار : 29 مهر 1398زمان مطالعه : 2 دقیقه
فیلم سینمایی جهان با من برقص با بازی علی مصفا،جواد عزتی و پژمان جمشیدی در جشنواره شب های سیاه تالین به نمایش درمی آید.

ششمین همکاری علی مصفا با داریوش مهرجویی در لامینور
علی مصفا بازیگر کشورمان در ششمین تجربه همکاری با داریوش مهرجویی جلوی دوربین فیلم لامینور رفت.

علی مصفا بدشانس ترین بازیگر سینما در جشنواره فجر 96
تاریخ انتشار : 12 دی 1396زمان مطالعه : 3 دقیقه
علی مصفا بازیگر پرکار امسال سینما با وجود انتظارها برای حضور پررنگ او در جشنواره فجر ، یکی از غایبان بزرگ سی و ششمین جشنواره فیلم فجر شد.

فروش یک میلیاردی فیلم تابستان داغ!
تاریخ انتشار : 31 شهریور 1396زمان مطالعه : 1 دقیقه
فیلم سینمایی تابستان داغ به کارگردانی ابراهیم ایرج زاد و با بازی صابر ابر و پریناز ایزدیار به فروش یک میلیاردی رسید.

زندگینامه و عکس های “علی مصفا”
زمان مطالعه : 14 دقیقه
علی مصفا همسر لیلا حاتمی و فرزند امیربانو کریمی و مظاهر مصفا می باشد . بیوگرافی کامل “علی مصفا” را می توانید در بخش بیوگرافی بازیگران سایت نمناک مشاهده نمایید.
صفحه 1 از 2 صفحه بعدی