فوت فن خرید، دوخت با کرایه لباس عروسهای مد روز
نکاتی که باید در تهیه لباس عروس جدی بگیرید
در آستانه شروع مراسم ازدواج دختر خانمها به جز خرید و برنامه ریزی برای بزرگترین اتفاق زندگی خود، دغدغه شیرین اما جدی به نام انتخاب لباس عروس دارند. پوشیدن لباس سفید عروسی از زیباترین رویاهای هر دختری است بنابراین برای اینکه در این شب رویایی بدرخشید باید بهترین انتخاب را داشته باشید.
برای انتخاب و تهیه لباس عروس لازم است نکات مهمی را رعایت نمایید. در این بخش از دنیای مد نمناک ما سعی کرده ایم همه ریزه کاریهای تهیه لباس عروس و گزینههایی که بعد از پایان مراسم دارید را مرور کنیم تا بتوانید بهترین لباس عروس را انتخاب کنید.
3 روش اصلی تهیه لباس عروس
چندین راه برای تهیه لباس عروس دارید، شما میتوانید برای شب عروسیتان لباس عروس را کرایه یا اجاره کنید و یا اینکه میتوانید مدل لباس عروستان را انتخاب نموده و به دست یک خیاط ماهر بسپارید و آن را بدوزید و یا اگر مشکل مالی ندارید میتوانید به یک مزون عروس مراجعه نموده و لباس مورد نظرتان را بخرید. هر کدام از این روشها مزایا و معایبی دارند که در ادامه درباره مزیت و معایب این روشها توضیح خواهیم داد.
کرایه لباس عروس و آنچه باید بدانید
یکی از مرسوم ترین روشهای تهیه لباس عروس، کرایه آن از مزونهای لباس عروس است. در این انتخاب کمتر میتوانید نگران قیمت بالای لباس عروس باشید اما این انتخاب با ملاحظات و محدودیتهای خاصی هم همراه خواهد بود. بسیاری از مزونهای لباس عروس و آرایشگاههای تخصصی عروس به شما پیشنهاد میدهند که لباس عروس خود را کرایه کنید. همچنین شما میتوانید برای کرایه لباس عروس، به عروس سراها تشریف ببرید و بهترین نوع لباس عروس را انتخاب نمایید.
مزایای کرایه لباس عروس
کرایه کردن لباس عروس مزیتهای زیادی دارد که یکی از این مزیتها این است که شما در بحبوحه عروسی که توان مالی کمتری دارید، با انتخاب این روش پول کمتری خرج میکنید. همچنین شما در آستانه شروع مراسم ازدواج که وقت کمتری دارید، از گرفتاری خرید پارچه و پروهای وقت و بی وقت خلاص میشوید. اگر جای کافی برای نگهداری لباس عروس ندارید با انتخاب این روش دیگر نگران جا برای نگهداری از لباس عروستان نخواهید بود.
معایب کرایه لباس عروس
هرچند کرایه لباس عروس مزایایی دارد اما این روش تهیه لباس بدون عیب نیست زیرا ممکن است در شب عروسی آسیبی به لباس عروس، مانند افتادن اکسسوری و تزئینات لباس، ساییده شدن دنباله لباس و... برسد. در صورت رسیدن آسیب حتی اگر مختصر نیز باشد شما موظف به پرداخت خسارت هستید همچنین باید در صورت کثیفی هزینه اتوشویی لباس را نیز تقبل کنید، پس اگر نمی توانید از لباس امانتی به خوبی نگهداری کنید، روش دیگری را برای تهیه لباس عروس انتخاب کنید.
نکاتی برای انتخاب لباس عروس کرایهای
- لباس عروسی را انتخاب کنید که زیاد پوشیده نشده باشد و زیاد کهنه نباشد.
- لباس انتخابی خود را چند روز مانده به عروسی بپوشید.
- دنیای مد نمناک توصیه میکند که حتما هنگام تحویل گرفتن لباس دقت کنید که لباس موردنظرتان شکافت یا ساییدگی نداشته باشد که بعد شما بخواهید خسارتش را بپردازید.
- اگر لباستان را چند ماه قبل از عروسی انتخاب کرده اید تاکید کنید که چند روز قبل از عروسی، لباس را به کسی کرایه ندهند.
هزینه کرایه لباس عروس
کرایه لباس عروسهای مختلف با یکدیگر متفاوت است مثلا کرایه لباسی که تن پوش اولش است از کرایه لباس عروسهایی که چندین بار پوشیده شده گرانتر است و شما باید 70 درصد قیمت واقعی لباس را برای کرایه آن بپردازید. باقی لباسها نیز 50 درصد قیمت خرید، کرایه داده میشوند.
نکات مهم در دوخت لباس عروس
یکی از اختصاصی ترین شیوهها برای تهیه لباس عروس، دوخت آن است. برای دوخت لباس عروس حتما مزونی را انتخاب کنید که طریقه دوخت لباس عروسش را دیده باشید و از کار آن راضی باشید.
مزایای دوخت لباس عروس
شما با انتخاب این روش برای تهیه لباس عروس میتوانید هر مدل و طرحی را که دلتان بخواهد، انتخاب کرده و از خیاطتان بخواهید این مدل را بر روی لباس پیاده کند. همچنین لباسی را که میدوزید برای شما و به تن شما دوخته شده و دیگر نگران بد فرم نشستن لباس به تنتان نخواهید بود. با دوخت لباس عروس صاحب لباس خودتان هستید و دیگر نگرانی برای آسیبهای سطحی لباستان نخواهید داشت.
معایب دوخت لباس عروس
پرو لباس عروس بسیار وقت گیر است و این پروهای مقدماتی، میانه و پیشرفته به اندازه چند دست لباس خریدن از شما وقت میبرد. دوخت لباس عروس بسیار پر هزینه تر از کرایه لباس و خرید آن است. ممکن است خیاط در آماده نمودن لباس بدقولی کند و این بدقولی شما را تا مرز جنون ببرد.
نکاتی برای دوخت لباس عروس
- مدلی را انتخاب کنید که به شما میآید.
- خیاط مورد اعتمادی را انتخاب کنید.
- مدل انتخابیتان را به تأیید او برسانید تا در صورت راضی نبودن از نتیجه تقصیر را متوجه خود شما و مدل انتخابیتان نکند.
- حتما مدلهای ژورنال را انتخاب کنید، میتوانید مدل بالاتنه یک لباس و مدل پایین تنه لباس دیگری را انتخاب نمایید.
هزینه دوخت لباس عروس
برای دوخت لباس عروس شما باید هزینه پارچه انتخابی برای لباس عروستان را به صورت جداگانه بپردازید و پول دوخت لباس عروس را نیز بپردازید، کارمزد دوخت هر لباس عروس به نسبت مدل انتخابی متغیر خواهد بود. همچنین قیمت پارچه هم بر اساس جنس و رنگ متفاوت است.
اگر به خیاطتان اعتماد دارید بگذارید پارچه را نیز خودش تهیه کند تا شما برای تهیه پارچه و اندازه آن سردر گم نشوید.
این روش یک گزینه متفاوت دیگر هم دارد؛ خیلی از مزونها لباسی را به سایز شما اما برای خودشان میدوزند و شما آن را برای اولین بار میپوشید ولی پول کرایه یک شب را میپردازید و لباس شما برای کرایه به عروسهای دیگر در آرشیو مزون، قرار میگیرد.
باید نبایدهای مهم در خرید لباس عروس
خرید لباس عروس بی دردسر ترین روش تهیه لباس عروس است. شما میتوانید لباس عروس مد نظر خود را از همه مراکز دوخت و کرایه لباس عروس بخرید. به راحتی میتوانید به فروشگاهها و مزونها و عروس سراهایی که در آنها لباس عروس به فروش میرسد بروید و لباس عروس انتخابی خود را پرو نموده و آن را بخرید.
مزایای خرید لباس عروس
شما تنها کافی است به مراکز فروش لباس عروس سر بزنید تا بتوانید به راحتی لباس عروس انتخابی خود را پرو کرده و آن را در کمترین زمان ممکن بخرید. با انتخاب این روش دیگر نگران دوخت بد خیاط و یا کهنه بودن لباس نخواهید بود.
معایب خرید لباس عروس
بسیاری از عروس خانمها به علت وارد شدن فشارهای مختلف به آنها وزنشان پایین میآید، بنابراین همانطور که پیش از این هم در بخش دنیای مد نمناک گفتیم روز عروسی لباسی را که خریده اند، به تنشان گشاد شده و زار میزند، که این یکی از معایب خرید لباس عروس است. یکی دیگر از معایب خرید لباس عروس هزینه پرداختی آن است که گاهی از دوخت لباس عروس، گرانتر تمام میشود.
نکاتی برای خرید لباس عروس
- برای اینکه بلندی لباستان در حد طبیعی باشد پیش از خرید لباس عروس، کفش را متناسب با قد آقای داماد بخرید.
- هنگام پرو لباس عروس انتخابی خود آن را سریع از تنتان خارج نکنید بلکه حداقل 15 دقیقه لباس را بر تن خود نگه دارید تا همه عیوب پنهانش از سنگینی بیش از حد گرفته تا دست و پاگیر بودن آن را بیابید.
هزینه خرید لباس عروس
قیمت لباس عروسها با یکدیگر متفاوت است و بستگی به مارک و جنس پارچه و طراحی آن دارد.