نمناک غذاهای محلی
این مطلب مفید بود ؟ 19 2
غذاهای محلی
:
امتیاز : 4.5 تعداد رای : 21
آش جودوغ

طرز تهیه آش جودوغ


آش جودوغ از جمله غذاهای سنتی ایرانی است که در استان مرکزی تهیه می شود. مواد اولیه آش شامل جو پوست کنده، نخود، لوبیا، سبزی آش، کشک، نعناداغ، ادویه، گل زرد است. در شب چهارشنبه سوری، آش مخصوص این شب پخته می شود. در مناطقی از خمین، پختن آش به نام ”جودوغ“ در ظهر عید مرسوم است.
آش دنگو

طرز تهیه آش دنگو


آش دنگو سرشار از خواص بسیار فروان بخاطر حبوبات موجود در آن است . طرز تهیه این آش محلی متعلق به کهگیلویه و بویراحمد را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمایید.
کاردین

طرز تهیه کاردین


کاردین غذای محلی چهارمحال بختیاری است که طرز تهیه آن را می توانید در آشپزخانه نمناک مشاهده نمایید.
طرز تهیه زیره پلوی کرمانی

طرز تهیه زیره پلوی کرمانی


اگر به مواد لازم برای زیره پلو کرمانی دقت کنید متوجه خواص های فروان این غذاهای ایرانی خواهید شد. با ما همراه باشید.
مجور کدو

طرز تهیه مجور کدو


مجور کدو بومی شهر کرمان است که میتوانید در ادامه این مطلب طرز تهیه مجور کدو را مشاهده کنید
کویی خورش

طرز تهیه کویی خورش


طرز تهیه یک غذای محلی متلق به استان گیلان را می توانید در این بخش از آشپزی سایت نمناک مشاهده نمایید.