مصرف و نگهداری مواد غذایی

بلانچ مواد غذایی
یکی از تکنیک ها در آشپزی بلانچ کردن مواد غذایی است که بیشتر برای میوه ها و سبزیجات به کار میرود و یکی از بهترین روش ها برای حفظ رنگ و ظاهر سبزیجات است.
تاریخ انقضای مواد غذایی

تاریخ انقضای مواد غذایی اهمیتی هم دارد؟

زمان مطالعه : 5 دقیقه
دانستن اهمیت تاریخ انقضای مواد غذایی و مفهوم تاریخ انقضا و اینکه چرا تاریخ انقضای درج شده روی محصولات مهم است می تواند به شما در هنگام خرید مواد غذایی کمک کند.
پاک کردن میگو

آموزش تصویری پاک کردن میگو به روشی آسان

زمان مطالعه : 4 دقیقه
میگوی سالم و تازه، سفت و صورتی رنگ است و پاک کردن آن هم ترفندهای خاص خود را دارد که هر کسی نمی داند.
کاهش عمر

غذاهایی که عمر را کم می کنند

زمان مطالعه : 5 دقیقه
ما همیشه انواع مواد غذایی را با هدف مراقبت از سلامت و حفظ تندرسی خود مصرف می کنیم اما گاهی نتیجه برعکس است و خوراکمان آنگونه که باید اثر مثبت ندارد.
نگهداری پیاز در خانه

شگرد نگهداری پیاز برای ماندگاری بیشتر

زمان مطالعه : 4 دقیقه
مثل بقیه سبزیجات ریشه دار پیاز هم به مدت طولانی قابل نگهداری است، ولی اگر پیاز رابه طور صحیح نگهداری نکنید جوانه میزند و ریشه و ساقه اش شروع به رشد میکند.
کرم آرد گندم

آرد کرم زده رو میشه استفاده کرد ؟

زمان مطالعه : 5 دقیقه
برای جلوگیری از خراب شدن و کرم زدن آرد باید آن را در محل و دمای مناسب نگهداری کنید. آرد خراب و فاسد را می توانید از روی بو، مزه و شکل ظاهری تشخیص دهید.
مواد غذایی

مواد غذایی که اینهمه سال اشتباها تو یخچال گذاشتیم

زمان مطالعه : 2 دقیقه
نگهداری برخی مواد غذایی در یخچال مناسب نیست. این کار علاوه بر اینکه باعث فاسد شدن آن‌ها می‌شود، می‌تواند منجر به آلودگی یخچال نیز شود.
نگهداری آبلیمو

فوت و فن تازه و سالم نگه داشتن آبلیموی طبیعی

زمان مطالعه : 5 دقیقه
اگر مایل به استفاده از آبلیموهای طبیعی هستید سعی کنید حتما خودتان آب گیری کرده و نگهداری کنید تا سلامتتان به خطر نیافتد اما قبل از شروع این کار حتما این نکات و تکنیک هارا بدانید و رعایت کنید.
نگهداری میوه و سبزیجات

میوه سبزیجاتی که کنار هم نگهداریم، خراب میشن

زمان مطالعه : 3 دقیقه
اصلی ترین راز برای نگهداری تازه و طولانی مدت از میوه و سبزیجات، کنار هم قرار ندادن برخی از آنها برای مدت طولانی است.
نگهداری مواد غذایی

چند ترفند جالب و جدید برای نگهداری مواد غذایی

زمان مطالعه : 3 دقیقه
روش های متفاوتی برای نگهداری مواد غذایی وجود دارد .از میان تمام این ترفند های مختلف برخی از آن ها بهترین راه و ترفند برای نگهداری مواد غذایی هستند.
نگهداری میوه سبزیجات

مواد غذایی که نباید کنار هم نگهشون داریم

زمان مطالعه : 4 دقیقه
در بعضی مواقع به دلیل خرید زیاد میوها و سبزیجات دچار مشکل برای نگهداری از آنها میشویم، اما همیشه استفاده از میوه های خوشرنگ و سبزیجات تازه لذت بخش تر است.
افزایش ماندگاری مواد غذایی

فوت و فن افزایش ماندگاری مواد غذایی

زمان مطالعه : 5 دقیقه
نگهداری مواد غذایی اگر درست انجام نشود باعث خراب شدن و هدر رفتن آن ها می شود. پس باید برای افزایش ماندگاری مواد غذایی از روشی صحیح استفاده کنید.
شستن گل کلم

شستن گل کلم به بهترین روش ممکن + آموزش

زمان مطالعه : 3 دقیقه
گل کلم را خوب بشویید زیرا به احتمال زیاد ممکن است کرم هایی در آن وجود داشته باشند که دیده نمی شوند. پس شستن آن ها را با دقت انجام دهید تا کاملا تمیز شوند.
مواد غذایی برای آنفولانزا

بخور نخورهای زمانی که آنفولانزا داریم

زمان مطالعه : 5 دقیقه
برای درمان و جلوگیری از تشدید آنفولانزا باید به برخی نکات توجه ویژه ای داشته باشید، البته برخی مواد غذایی هستند که به ریکاوری آنفولانزا کمک شایانی می کند و همچنین برخی غذاها برای آنفولانزا مضر است.
نگهداری سبزی خوردن

ترفند تازه نگهداشتن سبزی خوردن برای یک هفته

زمان مطالعه : 3 دقیقه
برای بسیاری از افراد نگهداری سبزی خوردن بسیار سخت و دشوار است، با استفاده از چند روش مناسب می توان سبزی خوردن را به مدت یک هفته نگهداری کرد.
صفحه 1 از 5