مصرف و نگهداری مواد غذایی

مواد غذایی برای آنفولانزا
برای درمان و جلوگیری از تشدید آنفولانزا باید به برخی نکات توجه ویژه ای داشته باشید، البته برخی مواد غذایی هستند که به ریکاوری آنفولانزا کمک شایانی می کند و همچنین برخی غذاها برای آنفولانزا مضر است.
نگهداری گوجه فرنگی

چند روش برای نگهداری گوجه فرنگی در فریزر

زمان مطالعه : 4 دقیقه
از آنجا که گوجه فرنگی های فصل زمستان رنگ و طعم گوجه فرنگی های تابستان را ندارد شما میتوانید با روشهای ساده ای آن را برای زمستان ذخیره کنید.
گوشت چرخ کرده

نباید های نگهداری گوشت چرخ کرده در یخچال و فریزر

زمان مطالعه : 5 دقیقه
یکی از اصول صحیح نگهداری گوشت قرمز قرار دادن آن در یخچال و فریزر است.اما در نگهداری طولانی مدت گوشت چرخ کرده شرایطی وجود دارد که باید در نظر گرفت .
نگهداری سبزی خوردن

راز تازه نگهداشتن سبزی خوردن به مدت یک هفته

زمان مطالعه : 3 دقیقه
برای بسیاری از افراد نگهداری سبزی خوردن بسیار سخت و دشوار است، با استفاده از چند روش مناسب می توان سبزی خوردن را به مدت یک هفته نگهداری کرد.
نگهداری هویج

روش نگهداری و فریزر کردن هویج تازه به مدت یکسال

زمان مطالعه : 6 دقیقه
اگر کلی هویج در خانه دارید و نمی دانید چگونه آن ها را مصرف و ذخیره سازی کنید باید بگوییم شمابا انجام چند ترفند می توانید هویج ها را به مدت یک سال نگهداری کنید.
شستن گل کلم

شستن گل کلم به بهترین روش ممکن + آموزش

زمان مطالعه : 3 دقیقه
گل کلم را خوب بشویید زیرا کرم هایی در آن وجود دارند که ممکن است دیده نشوند پس شستن آن ها را با دقت انجام دهید تا کاملا تمیز شوند.
بعد از ورزش

بعد از ورزش هرگز این مواد غذایی را نخورید

زمان مطالعه : 3 دقیقه
بعد از ورزش گرسنه و تشنه هستید و قصد دارید چیزی بخورید ولی شاید خوراکی هایی که بعد از تمرین ورزشی می خورید علاوه براینکه هیچ سودی ندارد شاید حتی منجر به چاقی و حتی بیماری شما شوند.
روش نگهداری نان

بهترین روش نگهداری نان ساندویچ و لواش

زمان مطالعه : 5 دقیقه
هر نوع نانی را می توان برای مدتی تازه نگاه داشت به شرطی که آن را درست و اصولی بسته بندی کرد و روش نگهداری آن را دانست.
نگهداری پیاز

روش نگهداری صحیح پیاز در یخچال ، فریزر و انبار

زمان مطالعه : 7 دقیقه
نگهداری پیاز در یخچال باعث می شود تا به مدت طولانی تری بتوانید از آن ها استفاده کنید اما باید حواستان باشد که خواص خود را از دست ندهند.
نگهداری آبلیمو

فوت و فن تازه و سالم نگه داشتن آبلیموی طبیعی

زمان مطالعه : 5 دقیقه
اگر مایل به استفاده از آبلیموهای طبیعی هستید سعی کنید حتما خودتان آب گیری کرده و نگهداری کنید تا سلامتتان به خطر نیافتد اما قبل از شروع این کار حتما این نکات و تکنیک هارا بدانید و رعایت کنید.
نگهداری آبلیمو

اشتباه بزرگ خانم های ایرانی در نگهداری آبلیمو

زمان مطالعه : 2 دقیقه
برای نگهداری آبلیموی تازه و طبیعی در منزل باید آن را در ظروف مناسب و بی خطر بریزید و در دمای مناسب یخچال قرار دهید تا کپک نزند.
فریز کردن سبزی

آموزش سالم ترین روش فریز کردن سبزی

زمان مطالعه : 4 دقیقه
امروزه با مشغله های فراوان خانم ها یکی از بهترین راه ها برای استفاده از سبزی فریز کردن آن ها است، البته برای فریز کردن سبزی باید از روش های صحیح استفاده کنید.
عوارض نمک

بدترین ضرری که نمک به بدن وارد می کند

زمان مطالعه : 7 دقیقه
خوردن نمک بیش از حد باعث بروز مشکلات بسیاری می شود که گاه ممکن است قابل جبران نباشد و آسیبات جدی و خطرناکی به بدن وارد شود.
فریز کردن مواد غذایی

مواد غذایی که فریز کردن آنها کاملا اشتباه است !

زمان مطالعه : 5 دقیقه
فریز کردن بعضی از مواد غذایی برای طرلانی شدن عمر مصرف آن ها کاری کاملا اشتباه است هر موادی را نباید منجمد کرد زیرا به کیفیت آن آسیب می رساند.
نگهداری برگ مو در فریزر

روش نگهداری برگ مو در فریزر بدون تغییر رنگ

زمان مطالعه : 4 دقیقه
اگر می خواهید از برگ مو در تمام فصل های سال برای غذای خوشمزه دلمه استفاده کنید از روش های نگهداری برگ مو در فریزر بدون تغییر رنگ استفاده کنید.
صفحه 1 از 5