احساس شکست
اینکه مدام احساس شکست را در خود درک می کنید باید شما را به فکر راه حلی بیاندازد ، این حس تنها برای زمانی مناسب است که شما واقعا شکست خورده اید.

تکنیک هایی برای دور کردن احساس شکست در کار و زندگی

درمسیر پر پیچ و خم کار و زندگی برای رسیدن به موفقیت و خواسته هایتان باید مراقب کاستی های خود باشید ، روشن است شکست تجربه عجیبی نیست و هرکسی آن را تجربه می کند. موفقیت وشکست در رده های متفاوتی تعریف میشود در خیلی از کشورهای پیشرفته و فرهنگ ها چیزهایی مثل پول ،ثروت و تحصیلات باعث شادی افراد می شود اما ممکن است اثر طولانی مدت نداشته باشد و فرد بعد از مدتی احساس شکست را مداوم در زندگی و کار خود درک کند اما این احساس نباید دنباله دار شود ؛ این بخش از مقالات روانشناسی شغلی نمناک به راه و روش هایی که می توانند مانع از این احساس شوند می پردازد.

5 پیشنهاد و روش برای توقف احساس شکست

احساس شکست

چطور جلوی تکرار احساس شکست در خود را بگیریم؟

1- ایجاد شادمانی درونی
تعریف این حس بسیار ساده است  ،افرادی که ایده دیگران و جامعه راقبول دارند به دنیای بیرون تکیه کرده اند و شادی درونی را هدف قرار نداده اند روشی که بسیاری از روانشناسان براین باور هستند راه غیر محتمل است و نباید به آن ادامه داد ، این عادت فرد را بیشتر در معرض احساس شکست قرار می دهد.

2- نفس کشیدن
بله درست است نفس کشیدن مورد دیگر دوری از احساس شکست است؛ قبلا این کار را آنچنان که باید انجام نمیدادید و مثل خیلی افراد سطحی نفس می کشید؛ درست نفس کشیدن یکی از بهترین هدایای با ارزش است تنفس وضعیت قلب ، ذهن و روح را تغییر میدهد وافراد را خوشحال تر و فعال میسازد و روشی است برای دور کردن احساس شکست و نا امیدی.

چگونه برای ایجاد حس خوب و مثبت نفس عمیق بکشید

روی زانو های خم شوید به طوریکه شانه، سر و گردن در حالت ریلکس هستند راحت بنشینید ،به آرامی ازبینی نفس بکشید تاحدممکن دستتان را روی سینه بگذارید یک دست را بالای سینه ودست دیگر را زیر قفسه سینه قرار دهید اینکار باعث می شود هنگام تنفس ماهیچه ها حرکت کنند ؛ماهیچه های شکم را سفت نگه دارید و بازدم انجام دهید این ورزش را روزانه 5 تا10 دقیقه انجام دهید بعد از مدت کوتاهی متوجه تاثیرات مثبت آن خواهید شد.
راه هایی برای توقف احساس شکست

روش هایی برای توفق احساس شکست 

3- به خودتان اجازه احساس واقعی بدهید
احساس شکست فردی هزینه احساسی زیادی میبرد ؛ ترس ،ناراحتی ،خستگی و گیجی اما این نباید شما را از روراست بودن با خودتان درو کند ؛ زمانی که شکست خورده اید این حس را در خود ایجاد کنید تا واقعیت این حس را درک کرده و در موراد و شرایطی که شکستی رخ نداده است دچار سردرگمی نشوید.درچنین شرایطی طبیعی است تنفس قسمت پاراسمپاتیک سیستم اعصاب را فعال می کند تا با احساسات منفی مبارزه کنید پس تنفس این گونه را حتما امتحان کنید.
تنفس را برای اهداف دیگر و البته به روشی ساده تر هم می توانید انجام دهید 3 ثانیه دم انجام داده توقف کنید و 5 تا 6 ثانیه بازدم انجام تا پاراسمپاتیک را فعال کنید.

4- فهم فواید شکست
موفقیت یعنی توانایی عبور از یک شکست به شکست دیگر بدون از دست دادن اشتیاق ، سه چیز برای شناخت فواید شکست نیاز است:
ابتدا بدانید شکست جز جدا نشدنی زندگی است.
دوم ایمان داشته باشید شکست افراد را قوی و مصمم میسازد.
سوم از میان شکست بفهمیم چه کسی هستیم و چقدر جلوتر باید برویم.

سر گرم کردن
هیچ چیز بطور جدی برا ی مقابله با ترس بهتر ازمشغول کردن ذهن نیست ، کار کنید تا حواستان پرت شود و اگر نیاز به استراحت دارید سرگرمی جدیدی پیدا کنید و لذت ببرید اما تنبلی نکنید.

با احساس شکست در زندگی اینگونه مقابله کن

4.133
این مطلب مفید بود ؟276
منبع : بخش سبک زندگی نمناک/ح.ب/ن
وبگردی