پریناز ایزدیار

پریناز ایزدیار بعد بازگشت از جشنواره کن کجا رفت؟ +عکس احساسی

تاریخ انتشار : ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
کد مطلب : 106805
زمان مطالعه : 1 دقیقه

پریناز ایزدیار که در جشنواره کن با استایل و رفتارش سر و صدای زیادی به پا کرده بود، بلافاصله بعد از جشنواره کن با منتشر کردن این عکس موجب ناراحتی طرفدارانش شد.

پریناز ایزدیار بعد جشنواره کن به سراغ مزار پدر مرحومش رفت

پریناز ایزدیار با فیلم زن و بچه سعید روستایی در بخش مسابقه جشنواره کن حضور یافت و با بازی در نقش اصلی، توجه منتقدان و رسانه‌های بین‌المللی را به خود جلب کرد.

پریناز ایزدیار پس از بازگشت به ایران استوری احساسی را منتشر کرد که در ادامه این بخش از نمناک می بینید.

پریناز ایزد یا که در اردیبهشت 1404 به سوگ پدرش نشسته بود، بعد بازگشت از جشنواره کن به کنار مزار پدرش رفت و عکسی از سنگ مزار پدرش ابراهیم ایزدیار را منتشر کرد.

پریناز ایزدیار
پریناز ایزدیار بر مزار پدرش

پریناز ایزد یار 8 شهریور 1364 در بابل به دنیا آمد. او فرزند کوچک خانواده است و یک خواهر و برادر دارد که هر دو پزشک هستند. پدر پریناز ایزدیار نیز وکیل بودند.

نظرات